Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2022 22:22 - От ЕС предупреждават: Честите бустери предизвикват опасност за имунния отговор
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 941 Коментари: 6 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това предупреждение отправят регулаторите на ЕС.
Знаем, че има правителства, като тези на Израел и Англия, например, които напират за още и още бустери. Като наркомани, като хипнотизирани безумци.
Че честото набождане с ваксините, за които вече стана ясно, че отнемат имунитета, вместо да дават имунитет, е опасно, вече и децата го знаят.

Ето и предупреждение от официален източник: ЕС 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/repeat-booster-shots-risk-overloading-immune-system-ema-says?fbclid=IwAR3e_pPioUiaVhBIIj8k7aSutezpf95PImJRDxgC2EIiC6VfP-HZyMUVYOA

image
Преводът:

Регулаторните органи на Европейския съюз предупредиха, че честите бустерни инжекции срещу Covid-19 могат да повлияят неблагоприятно на имунния отговор и може да не са приложими.     Според Европейската агенция по лекарствата повтарящите се бустерни дози на всеки четири месеца могат в крайна сметка да отслабят имунния отговор и да уморят хората. Вместо това държавите трябва да оставят повече време между програмите за подсилване и да ги обвържат с началото на студения сезон във всяко полукълбо, следвайки плана, заложен в стратегиите за ваксинация срещу грип, заяви агенцията.    Съветите идват в момент, когато някои страни обмислят възможността да предложат на хората втори бустерни инжекции в опит да осигурят допълнителна защита срещу нарастващите инфекции с омикрон. По-рано този месец Израел стана първата страна, която започна да прилага втори бустер или четвърта инжекция на лица над 60 години. Обединеното кралство заяви, че бустерните инжекции осигуряват добри нива на защита и че в момента няма нужда от втора бустерна инжекция, но ще преразгледа данните в зависимост от развитието им.    Бустерите "могат да се правят веднъж или може би два пъти, но не е нещо, което според нас трябва да се повтаря постоянно", заяви Марко Кавалери, ръководител на отдела на ЕМА за биологични здравни заплахи и стратегия за ваксините, на брифинг за пресата във вторник. "Трябва да помислим как можем да преминем от настоящата пандемична обстановка към по-ендемична обстановка."   На брифинга регулаторът на ЕС също така заяви, че пероралните и интравенозните антивирусни препарати, като Paxlovid и Remdesivir, запазват ефикасността си срещу омикрона. Агенцията заяви, че април е най-скорошният срок, в който може да одобри нова ваксина, насочена към конкретен вариант, тъй като процесът отнема около три до четири месеца. Някои от най-големите производители на ваксини в света заявиха, че разглеждат възможността за производство на ваксини, които биха могли да бъдат насочени към нови варианти. 

И моят малък коментар: Да не би здравият разум да почва да си проправя път сред безумието на ваксинаторите?! 
Че има медикаментозно лечение, с посочените по-горе, и други препарати, го обявяват редица реномирани медици в световен мащаб още от миналата година. Ала няма кой да чуе, експерименталните опасни ваксини са модерни, дайде да се бодат хората с тях и да им се отслабва имунитетът, и да ги морят! 
И децата вече разбират безумието: Защо не предлагат лекарства за болните, а притискат здравите да се ваксинират с неизпитани и недоказани препарати, които наричат ваксини!

 



Гласувай:
8



1. leonleonovpom2 - Здравей, Весе!
13.01.2022 22:48
Тези, дето се ваксинират често, да не бъркат ваксината с нафора?
за нея трябва да отидат в църквата!

Всичко най- добро!
цитирай
2. vesever - Иване, знам ли, има хора, които б...
13.01.2022 22:52
Иване, знам ли, има хора, които бързат за трета игла, после и четвърта и т. н...без въобще да мислят, че тези препарати им вредят и с времето ще продължат да им вредят...
Пълно безумие е това, че такива хора са забравили да мислят, или може би никога не са умеели да мислят...
цитирай
3. truthful - Честите ваксини(а и една ваксина да ...
14.01.2022 00:07
Честите ваксини(а и една ваксина да е само) сриват имyнната система. Те yнищожават червените кръвни телца и ги слепват на тромбози. Чрез допълнителното сгъстяване на кръвта с холестерол и добавката Е 433 кръвта на ваксинираните става трyдно движима в кръвоносните съдове, започва да ги запyшва и ако това е в мозъка следва лошо. 5G пък допринася за още по-бързото образyване на тромби, с облъчването и наличния графен във ваксините, който е силно електропроводим.
Изобщо няма "слyчайни неща" във ваксините. А имyнитет НЕ СЕ ВДИГА С ВАКСИНА. Имyнитет се вдига като се МАХНАТ ВСИЧКИ ПАТОГЕНИ от организма. Това с ваксините че помагат е само и единствено ПРОПАГАНДА.
цитирай
4. vesever - truthful
14.01.2022 00:09
Мисля по същия начин. Почнаха да обръщат медицината и концепцията за здраве наопаки, а хората явно не се усещат...
цитирай
5. nedovolen - В резултат на повсеместния натиск ...
14.01.2022 08:38
В резултат на повсеместния натиск май взеха да отслабват каиша.
Това не е причина за да не продължавам на ЕС да не му вярвам.
:)))
цитирай
6. vesever - Ники, така е. Обаче виж как ще почнат ...
14.01.2022 19:28
Ники, така е. Обаче виж как ще почнат да си признават малко по малко....
Довечера ще пусна още инфо...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4097596
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16019
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол