Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2021 10:10 - Респект! Сенатори от Австралия и САЩ!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1330 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 12.10.2021 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отделете 5 мин. да чуете тази невероятна реч на австралийския Сенатор Малкълм Робъртс!
Преведена е на Български език! /Първото видео!
Второто видео е изказване на Сенатор от САЩ.
То не е преведено. Накратко: Сенаторът обявява ваксинационната политика на Байдън за противоконституционна!
Респект за такива политици! Броят им нараства! От политиците в голяма степен зависи преобръщането на информационното затъмнение, което се шири от страна на ковид пропагандата, както и разкриването на измамите и закононарушенията, извършвани от ваксинаторите!
П. П. Добавям в публикацията си интервю на старши сержантка от викторианската полиция, в Австралия, която заявява, че напуска, защото не приема репресиите на полицията срещу хората, които репресии полицаите са длъжни да извършват под натиск от правителството. Полицайката обяснява, че повечето й колеги полицаи не вярват в ковид мерките на правителството и страдат от това, че са принудени да ги прилагат.

За мен въпросът е ще имат ли смелост и останали нейни колеги да се опълчат. Ето тогава им е спукана работата на престъпниците ваксинатори!
В Австралия положението, както и сенаторът, и сержантката казват, е военно. Пускала съм клипове наскоро, с полицейски репресии срещу хората и с новини за забраната от страна на полицията медиите в Австралия да отразяват репресиите.
А някои хора у нас, които не са информирани за случващото се по света, твърдят, че нямало принуда, че всичко си било ок...

В Европа също се въвежда военно положение, последните протести от Италия отпреди няколко дни срещу зелените паспорти са доста плашещи, с тежки полицейски репресии!
Ето защо държа да споделям цялата тази информация.
А на даден етап същия репресивен ред ще дойде и при нас, ако го допуснем! Затова е нужна критична маса от хора, която да дадем отпор!








Гласувай:
9



1. truthful - "Когато народът се страхува ...
12.10.2021 10:57
"Когато народът се страхува от правителството имаме тирания.
Когато правителството се страхува от народа имаме свобода."
Томас Джеферсън
"Само когато хората притежават достатъчно знание, може да им бъде поверено управлението на собствените им съдби.”
Томас Джеферсън.
Тези две мисли на Т. Джеферсън казват достатъчно - необходими са ЗНАНИЕ и действия на народите. Говоренето без действия - ето до това е сведена прехвалената демокрация. Народите през това време спят и гледат през "розовките очила" надянати им заедно с едно трънлива Корона на главите от пропагандната машина. Ще ги правят каквото си поискат. Първа игла, втора игла, после ако се стигне до трета и ....после доктор лопатов и мотиков, те лекуват всичко.
Ето защо първо в "демократичните години" бе съборено образованието и много от младите даже не знаят азбуката ни, за говорене и разсъждения да не говорим изобщо. И те наистина не знаят. Без знание и разсъждения, без да може човек да прави логически връзки - това си е меко казано РОБ.
цитирай
2. vesever - truthful
12.10.2021 10:59
Това е изключително точен коментар, благодаря Ти, Иване!

Поздрави!
цитирай
3. vesever - https://www.youtube.com/watch?v=UOA_UPzZ4IE
12.10.2021 14:06
Ето още една позиция, която е за респект, на старша полицайка от викторианскаста полиция в Австралия. Обявява, че напуска, защото не приема репресиите на полицията срещу хората, които репресии полицаите са длъжни да извършват под натиск от правителството. Полицайката обяснява, че повечето й колеги полицаи не вярват в ковид мерките на правителството.
За мен въпросът е ще имат ли смелост и останали нейни колеги да се опълчат. Ето тогава им е спукана работата на перестъпниците ваксинатори!
В Австралия положението, както и сенаторът каза, е военно. А някои хора у нас, които не са информирани за случващото се по света, твърдят, че нямало принуда, че всичко си било ок...
В Европа също се въвежда военно положение, последните протести от Италия отпреди няколко дни срещу зелените паспорти са доста плашещи, с тежки полицейски репресии!
Ето защо държа да споделям цялата тази информация.
Защото на даден етап същия репресивен ред ще дойде и при нас, ако го допуснем! Затова е нужна критична маса от хора, която да дадем отпор!
цитирай
4. nedovolen - Тази сутрин съм получил сефте съ...
12.10.2021 14:25
Тази сутрин съм получил сефте съобщение от мин. здрав. Ваксинирай се и от томболата може да получите смарт часовник. Без да може да се отговори. Щях да им туря една майна.
Каква низост, ама майната му. Който иска, да ходи да се боцка с буламачи.
Някой опортюнист ще каже, ама то така, знаеш ли. Не знам, ходи се боцкай и не приказвай.
:)))
цитирай
5. vesever - Ники, аз успях да им отговоря, при ...
12.10.2021 14:29
Ники, аз успях да им отговоря, при мен имаше опция...
Пуснала съм отговора си към министерството на здравепогазването на същия мейл /пращат го на всички ))) ето тук
https://vesever.blog.bg/lichni-dnevnici/2021/10/04/sms-do-men-i-moiat-otgovor.1782429
цитирай
6. nedovolen - Весе, върнах се на датата и проче...
12.10.2021 15:48
Весе, върнах се на датата и прочетох. Дано не си отговорила на компютър. И на човек да бе, те там не искат указания. Те ги дават. Те и решения нямат, ама не искат. И т. н.
:)))
цитирай
7. vesever - Ники, от телефона си им отговорих. ...
12.10.2021 16:08
Ники, от телефона си им отговорих. Така или иначе имат данните на всеки, което между другото е нарушение на закона за личните данни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4114018
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16020
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол