Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2021 21:21 - Конспирации ли?!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1979 Коментари: 19 Гласове:
11

Последна промяна: 10.10.2021 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предаването, което споделям, е от български телевизионен канал, на базата на доклад от Изпълнителната Агенция по Лекарствата към Министерстовто на Здравеопазването, който бе издаден преди малко повече от два месеца!
Предаването е от август тази година.

Слушайте много внимателно, драги съблогери, отделете 2 минути от времето си, за да чуете информацията на базата на официалния доклад!
Това е важно за собствения ви живот и здраве!
Ще оставя този постинг да отлежи чак до утре вечер, друго няма да публикувам дотогава, а утре вечер ще ви споделя за редица лекарски сдружения по света, със стотици медици, които се обявяват срещу ковид ваксините и срещу ковид политиката на правителствата!
Лека неделна нощ от мен!




Гласувай:
11



1. krumbelosvet - Астра Зенека
10.10.2021 21:37
Астра Зенека не беше ли изоставена ОТДАВНА?
Тоя канал явно е анти-ваксърски. Възможни усложнения има ЗАПИСАВНИ в упътванията към ВСИЧКИ лекарства.
Мощната анти-ваксърска пропаганда възможна ли е без благословията на МОНОПОЛИСТИТЕ на медиите и нета? Те са глобалисти, които работят за депопулация, особено на белия човек.
цитирай
2. vesever - Краси, да набодат хиляди хора с о...
10.10.2021 21:42
Краси, да набодат хиляди хора с опасна ваксина, ти смяташ., че няма проблем?
Да си играят с живота и здравето на хората, смяташ, че няма проблем?
Каналът в случая няма значение, видя, че става дума за Доклад на Изпълнителната агенция по Лекарствата, в който се обявяват тревожните факти. Не съм чувала Изпълнителната Агенция по Лекарствата да е антиваксърска организация, а информацията идва именно от тази Агенция.
След дъжд качулка, след като набодоха с тези препарати хиляди хора.
Ако за теб това е ок, за мен не е.
Освен това, останалите ваксини дават същите тревожни ефекти, че и по-лоши.
И един въпрос, по който може да се помисли: След като още през март бяха временно спрели Астра Зенека, заради тромбозите, които причинява, видяха ли, че има лоши ефекти, видяха. Защо въпреки това продължиха още няколко месеца да бодат хората с нея?! Ей такива въпроси, "антиваксърски"....
Поздрави и лека вечер!
цитирай
3. vesever - Ето, драги ми съблогери, някои в...
10.10.2021 22:00
Ето, драги ми съблогери, някои въпроси, по които си размишлявам и по които, смятам, че всеки човек, заинтересован за собственото си здраве и живот, би трябвало да си размишлява:
1. Колко хиляди българи са набодени с Астра Зенека? Някъде има ли статистика, може и към милион да отиват.
2. Редно ли е, законно ли е, медицински коректно ли е здравните власти да предлагат на гражданите опасни ваксини, които НЕ СА ИЗПИТАНИ, които са в процес на тестване, за които няма нужната информация за безопасност, за лекарствена съвместимост, за странични ефекти, де факто няма никаква сигурна и ясна информация за тези препарати.
3. Оправдано ли е здравните власти да подлагат хората на медицински експеримент с опасни последици, и после, след дъжд качулка, да обявят, че видите ли, препаратът крие много опасности, има много неясноти, липсва нужната информация за тези препарати, наречени ваксини, която информация гражданите имат законно право да получат, а здравните власти са длъжни да им я осигурят, преди да почнат да настояват да бодат хората с тези препарати.
4. И накрая, понеже знаем, че производителите на ваксините станаха милиардери, то ми е любопитно колко ли получават нашите "управници", за да експериментират с лековерните хора!
Ей по такива въпроси си размишлявам.
цитирай
4. vesever - десперада, задавам въпросите, за ...
10.10.2021 22:35
десперада,
задавам въпросите, за да предизвикам повече хора да почнат да мислят за случващото се.
Да, постингите си ги подготвям като чернови, споделям все новини в тази посока. Информацията е много и едва смогвам! Има много несподелени от мен новини и искам да наваксам, да споделя колкото се може повече информация, с твое разрешение ;))
Е, те цяла пландемия планираха, та аз едни постинги ли )))
Поздрави!
цитирай
5. anetta - Възхищавам ти се на енергията и упоритостта..
10.10.2021 23:36
Но едно от малкото неща, които съм разбрала от живота е, че на човек насила не можеш да дадеш..може да вземеш, но не и да дадеш.
За съжаление всяко нещо се разбира по трудния начин..
Много ми се ще, някой да ми даде разум отговор защо да се ваксинирам, но досега такъв не се е намерил.
Каква е логиката да се ваксинирам, като пак мога да се разболея и да пренасям заразата?! т.е. как ваксината спира заразата?! нали за това е борбата в крайна сметка..
И ако веднага след ваксината се разболея от ковид, не идва ли вируса повече на организма..Ваксина по време на пандемия.. си е чисто безумие..
Дори и ваксините за грип се правят много по-рано от грипният сезон..
цитирай
6. vesever - anetta...
10.10.2021 23:42
Подкрепям те в позицията ти, и аз така мисля.
Безумието е пълно, затова и споделям всичко това.
Упоритостта е едно от най-отявлените ми качества...
Перничанка съм )))
а става ли дума за добра кауза, не се щадя ))
права си, насила никому не може да се даде, обаче моята идея е информацията да достигне до възможно най-много хора. Информационното затъмнение на ковид пропагандата е убийствено и мисля, че колкото повече хора говорим за това, толкова повече се увеличава шансът Истината да излезе наяве, по-скоро...
Дай Боже!
цитирай
7. anetta - Напомняш ми на мен..: )))
11.10.2021 00:03
същото упорито и търпеливо съм..ама когато има смисъл..като виждам зомби отговори..така трябва..или всички го правят...или учените се ваксинират..или всякакви такива безумия..даже не ми се и говори..а всичко е пред очите им..
коя зодия си, ако не е тайна..: )

пп а между другото днес в аптеката..искам маска, бях я забравила моята..аптекарката отвори една голяма кутия..хвана я с ръка и ми я подаде..и аз трябваше да я сложа на устата си...И това са противоепидемични мерки..
цитирай
8. vesever - Лъвица съм ))О, за маските е та...
11.10.2021 00:11
Лъвица съм ))
О, за маските е такава безумна дивотия, че нямам думи. аз отказвам да слагам маска, където и да вляза, съм без маска, и завръзвам разговори с магазинерите, служителите по офиси, където и да е. Доста ги провокирам и на даден етап става дори забавно ))
Ми така е, хората като са с робска психика, не могат да очакват нещо добро от това си поведение и....после няма да кого да се сърдят, освен на себе си.
Трябвало да й кажеш на аптекарката да си сложи ръкавица,
истина е, че точно тези, които трябва да спазват правилата, не ги спазват, а искат от хората да ги спазват.
Кацаров го изловиха нееднократно без маска на закрито и го пита журналистката такъв пример ли дава, той не знаеше какво да отговори )) много сконфузено беше, и шантаво, въобшще да го гледам как неадекватно и абсурдно се държи.
цитирай
9. anetta - : )
11.10.2021 09:37
ето от къде е този огън..
Де да беше така лесно..няма да нося и това е. Но с целият репресивен апарат на властта не можеш да се бориш. Мен точно това ме нервира, натиска, който се упражнява. Принудата. Условията.
Това е плашещото. Като някой държавен орган се опитва да се грижи за мен и изпадам в ужас..а когато световна здравна организация се грижи, това си е чиста проба рекет. Някак от времето на комунизма..не вярвам в "общото благо"..
Поздрави!
цитирай
10. vesever - Така си е, обаче виж, има хора, които ...
11.10.2021 10:12
Така си е, обаче виж, има хора, които дори не виждат принудата и смятат, че всичко е ок, че така трябва да се "грижат" за нас...
де факто и де юре има начин да се борим. Дори можем и съвместно да се борим, а не всеки сам поотделно.
Законът е на наша страна. Говоря с много компетентни адвокати. Дори ако щеш, малък пример. Глобите за неносене на маска падат в съда.
Въпросът е човек да има нерви да се бори и да отстоява правата си и закона!
Аз съм се запасила с енергия за 100 )) и не мисля да се отказвам. Много сме. във фейсбук се събираме групи с хиляди хора, борещи се срещу престъпната пландемия. Засега, предимно предоставяйки информация. На даден етап, ако се наложи и за физически действия, да имаме готовност. аз участвам в протести срещу мерките и ваксините, миналия месец в София, малко след това в Търново, ...трябва повсеместно да се организираме и да сме готови за действия.
Всеки здравомислещ и буден човек е добре дошъл :)
цитирай
11. nedovolen - Две минути са достатъчни да влезнеш ...
11.10.2021 10:51
Две минути са достатъчни да влезнеш в час. Вместо две години пред телевизора.
:)))
цитирай
12. vesever - Е, така е, Ники. . . обаче явно не в...
11.10.2021 11:11
Е, така е, Ники...обаче явно не всеки е в час...след повече от година денонощна зомбировка...доста хора са се поддали...
и все пак не са много, защото 80 % в България сме здравомислещи, по повод т. нар. ваксини...
цитирай
13. anetta - Единственият протест..
11.10.2021 11:18
на който бих отишла е точно за това.
Не разбирам, нали маските предпазват, защо не ги направят по желание? Който не иска да се зарази да носи маска..т.е. който го е страх. Аз не искам.
Що бизнеси съсипаха с тези затваряния..
Във фейса съм с ограничено участие, само в една група пиша и чета..тя ми е за развлечение..повече внимание за него нямам..но ако се организира нещо, стига да не съм на работа съм там..Драсни два реда тук.. за инфо.
цитирай
14. vesever - Маските всъщност не предпазват, ...
11.10.2021 11:25
Маските всъщност не предпазват, защото вирусите се измерват в нанометри, а маските филтрират частици, измервани в микрометри.
Всичко е един голям цирк и подигравка с хората.
За протестите, разбира се, организираме ли се пак, ще ти пиша.
Във фейса се получава много добра комуникация, между другото. Преди да почна да пиша за пландемията, преди близо година, имах към 200 приятели, сега са над 1000, намират ме съмишленици и се събираме, съвсем спонтанно! Отделно в групите се знаем, там вече са десетки хиляди хора, събираме се и на локално, и на "софийско" ниво...
На безумието трябва да се дава отпор, няма друг начин!
<3
цитирай
15. olivie - Малко история от Бойково време, ако позволите?
11.10.2021 13:36
Спомнете си, че тогава се допускаше покриване на устата с маска, шал, носна кърпа. Никой не е искал непременно хирургични маски. Не всички са хирурзи, или света голяма операционна. Мънгъров беше прав - само мръсна маска, извадена от джоб може да те защити - порите са позапушени от мръсотия. Конспиративно бих допълнил, че носенето на бурки тогава би било оправдано и приемливо за ухажваните имигранти, които не можеха да приемат свалянето им... И за да уважим жените, ще ги носят всички! Но не съм съгласен, че маските ликвидират бизнеси. Ако бях бизнесмен щях да ги раздавам на входа, с ръкавици /хем чисти/...
цитирай
16. vesever - Оливие ))) Пропуснала съм това ...
11.10.2021 13:46
Оливие )))
Пропуснала съм това изказване на Мангъров.
Е, така де, огромни печалби се развиват от всички "аксесоари" на пландемията...
цитирай
17. nedovolen - Относно маските, си го има уж научно ...
11.10.2021 14:27
Относно маските, си го има уж научно доказано, за вируса. Парцалите са като мрежата край магистралите, да се пазиш с тях от комари. Това прави телевизора.
Днес чух от един градски за ваксините. Нарече ги с много звучната и не толкова Българска дума, буламачи! Какво повече.
:)))
цитирай
18. vesever - Ники, това е най-тъпото, че хората ...
11.10.2021 15:30
Ники, това е най-тъпото, че хората безропотно вярват на измамите и оставят да ги правят на маймуни...
цитирай
19. vesever - olivie
12.10.2021 13:49
На Теб ти изпращам най-сърдечни поздрави, за адекватните позиции, прозрения и информираност, аз имам да те догонвам! )))
Конспирации ли...а какво да кажем, когато конспирациите се превръщат в действителност ....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4113778
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16020
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол