Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2021 10:10 - Изследвана е кръв на ваксинирани, резултатите са много тежки!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4164 Коментари: 33 Гласове:
14

Последна промяна: 10.10.2021 11:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        Две тежки открития, които съм длъжна да споделя.
Първо: Според изследвания на CDC /американския Център за Контрол и Превенция на Болестите/, 
от пролетта на тази година, докладвани в един от най-добрите портали за здравеопазване на САЩ, 11 % от вак"синираните в САЩ жени с една доза и 16 % от вак"синираните с 2 дози получават подуване на лимфните възли, което е първоначален симптом на рак на гърдата. Към момента процентите нарастват. Естествено, "специалистите" успокояват, че нямало причина за тревога - било отминавало до 12 седмици. Всеки здравомислещ човек, обаче, би си задал въпроса, какво би се случило след година, след 2, след 5, с тези жени? Защото знаем, че препаратите, наречени к@вид в@ксини нямат нищо общо с познатите отпреди в@ксини - те са кодирана генетична информация, която остава в тялото, докато човек е жив и действа на имунната система, на сърдечно-съдовата и нервната система, предизвиквайки поражения с времето. Ракът се развива бавно, понякога незабележимо... Между другото, само напомням, че в Австралия в@ксината на Куинсланд даде положителни резултати за СПИН и правителството на Австралия веднага я изтегли.
Съобщава се от немската Служба за Изследване на Раковите Заболявания, че 
тези "ракови" реакции от в@ксината могат да бъдат използвани от лекарите за изследване на раковите диагнози и че могат да повлияят на изследванията на рака на гърдата - така, между другото - въпреки, че нямало повод за притеснения за рак от в@ксината...


image


image


image

image

Второто откритие е от немска лекарка, която изследва кръвта на ваксинирани пациенти и установява признаци на рак на кръвта! Призовава да се правят още изследвания и да не се потулва случващото се.
От видеото може да се види и чуе лекарката, заедно с нейни колеги от Германия, обясняват за откритите признаци на рак на кръвта след ваксинация.
https://www.youtube.com/watch?v=ZfcysgrJPkM
Опс, видеото е изтрито от ценЗОРата. Защо? Защото не искат хората да видят истината за ковид ваксините!
Аз го гледах 2 пъти, сега виждам, че са го изтрили. Лекарката е с 40-годишен стаж, показва кръвните проби под микроскоп и обяснява симптомите.
Затова пък пускам статия по същата тема, в която се съдържа друго видео, предаване на един от добрите разследващи журналисти в САЩ, Stew Peters, който е гледан от милиони зрители. Интервюира д-р Джейн Руби, която обяснява за изследванията на немската лекарка и показва кръвните проби с признаци на рак на кръвта при ваксинирани, разяснявайки картината!
https://www.europereloaded.com/vaxxed-blood-shows-stacking-typical-of-blood-cancer/?fbclid=IwAR1s9pCsy5c1X16U4wcKQItsc1M9b5oc12YBl0isifjsIz4H2d76WZLwbRs

P. S. Отбелязвам, че споделената тук от мен информация под формата на скриншоти е от официални източници, американски и немски - по-официални от това не може да бъде...




Гласувай:
14



1. krumbelosvet - Некорестни изследвания
10.10.2021 10:50
Коректно би било да се СРАВНЯТ симптомите на ваксинирани с ПРЕБОЛЕДУВАЛИ, и то не "на куп", а по възрасти (и дори по обремененост с други болести).
цитирай
2. vesever - Краси, това е само началото на из...
10.10.2021 10:56
Краси, това е само началото на изследванията и резултатите са плашещи.
Сравнявани са кръв на неваксинирани и кръв на ваксинирани и при ваксинираните са открили признаци на рак на кръвта, няколко дни след ваксинация. Това го заявяват лекари.
Тук възрастта не играе роля, въпросът е ефектът в човешкия организъм от препаратите, наречени ковид ваксини.
И съм благодарна, че лекари почнаха да изследват тези препарати и да показват на хората вредите, до които водят.
Поздрави!
цитирай
3. dobrodan - Прегледах страници с въпросния доктор Мори Маркман,
10.10.2021 12:06
интервюта, статии и т. н.
Никъде нищо, което да потвърди написаното. Не следва ли да мислим, че ТОЧНО ТОЙ ПРЪВ БИ СИГНАЛИЗИРАЛ ЗА ТАКАВА ОПАСНОСТ?
Все пак не е лукова глава, нито на петела долната джукя.
Може ли някой по-директен линк, защото излиза, ЧЕ СЕ ПОЗОВАВАМЕ НА АГЕНЦИЯ "ЕДНА ЖЕНА КАЗА".......
цитирай
4. radostinalassa - Преведох статията за ваксинираната кръв.
10.10.2021 12:14
Ваксираната кръв показва „подреждане“, типично за рака на кръвта
19 август 2021 г. Служители на TLB ПРАВИТЕЛСТВО, ЗДРАВЕ 10


Редактор на ER: Германски лекар, д -р Barbel Ghitalla е направил кръвни анализи или „намазки“ на своите ваксинирани пациенти, както и е придобил флакон с ваксината Johnson and Johnson. Разтревожена от видяното в намазките, тя обсъди своите открития с друг медицински колега, д -р Аксел Боланд и двама адвокати. Това е записано във видеоклип, който д -р Джейн Руби обсъжда със Стю Питърс по -долу.

Никога не съм виждал нещо подобно. Страхувам се за пациентите си.
**

Ето някои основни моменти:

Кръвните намазки на тези ваксинирани пациенти показват, че червените кръвни клетки (RBC) са придобили положителен заряд (вместо отрицателен, който позволява на кръвните клетки да отблъскват другите и да останат сами), което им позволява да „натрупват“ една върху друга. Това е типично за рака на кръвта. Те се наричат ​​„руле“ образувания. Така че инжекциите променят електронния заряд до положителен в червените кръвни клетки.
Има и навити парчета с метален блясък. Те не поглъщат светлина, както правят червените кръвни клетки.
Лекарите и адвокатите във видеото, включващо д -р Гитала, смятат, че представлява началото на тромботичната активност. Нивото на руло образувания в тези кръвни проби е „тежко“. Разглеждаме сериозно увреждане на еритроцитите.
От флакона с ваксината на Джонсън и Джонсън, който тя получи (има номер на партида и срок на годност), пробите показват твърди структури/линии с малки бели точки между тях. (вижте изображението вдясно)
Лекарите във Франция също са взели кръвни намазки, показващи идентични образувания в кръвта. (Вижте д -р Филип ван Уелберген)
Юристите от групата на д -р Гитала заявиха, че има груба липса на информирано съгласие.
Руби призовава лекарите да направят същото за ваксинираните си пациенти.
Питърс: Не е въпрос на „твой избор“, защото хората просто не знаят какво избират.
Изглежда, че е отровна инжекция ... Хората, които не излизат, са съучастници
цитирай
5. truthful - Нека видим "ПОЛЗАТА" от ваксините
10.10.2021 12:39
Във ваксината на Pfizer за Ковид има:
..............................................
6. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДАННИ
6.1 Списък на помощните вещества
((4-хидроксибутил)азанедиил)бис(хексан-6,1-диил)бис(2-хексилдеканоат) (ALC-0315)
2-[(полиетиленгликол)-2000]-N,
N-дитетрадецилацетамид (ALC-0159)
1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC)
Холестерол
Калиев хлорид
Калиев дихидрогенфосфат
Това се слага на две дози, вече се иска и 3-та. Приложена на здрав човек е страшно, а за човек с незнайното си здраве е още по-страшно. При наличие на сериозни факти за наличие на графенов оксид и мини чипове нещата са твърде и много сериозни. Ето за това се пропагандира толкова яростно ваксинацията. И не случайно се иска да се подпише онова споразумение за не носене на отговорност.
А каква е "ползата" от липидни наночастици, трометамол и трометамол ацетат хидрат, аденовирус В 26, аденовирус от шимпанзе в др. ваксини, листовките(в официалната си част..?..) на които не се четоха.
Показаните съставки нямат място в човека и всеки може да види инфо за тях в нета.
А "преболедувал" и "хронична болест" означава, че човека ИЗОБЩО не е из/лекуван и неговия проблем е ОСТАНАЛ. Има само повърхностно подобрение и намаляне на инфекцията и не след дълго тя ще се върне още по-здрава.
цитирай
6. olivie - Привет, не всичко, което се пише, е адекватно
10.10.2021 12:53
В смисъл, че "едно се чука, друго се пука". Аз съм възпитан с наши поговорки и те никога не са грешали! И преди бях писал, че при употреба на генна терапия, ние лекарите сме безпомощни, защото проскто не сме учили за такъв индивид. Аз го наричам Батман, защото има присадени и гени от прилеп. Появата на млади клетки в руслото е не винаги белег за левкемия /става ясно, че са от белия кръвен ред и от подуването на л. възли/ Според мен това е началото на СПИН /младите клетки са нефункционални/ Да не се бърка с ХИВ инфекция, моля, а който е учил как се лекуват Батмани, нека се обоснове...
цитирай
7. vesever - Краси, кой не чете внимателно?...
10.10.2021 12:56
Краси, кой не чете внимателно?
Линковете са видими в скриншотите. Виж в адресните ленти горе. Единият линк е от WebMD; това е един от нахй-добрите американски портали за новини за здравеопазването.
Другият линк е от Немския Център за Изследване на Раковите заболявания.
Третият е от научното списание nautil.us

Мога да ти постна и директно линковете, не да те карам да ги изписваш, символ по символ, от скриншотите ми. Обаче няма да го направя нарочно. Защото искам сам да положиш усилия да потърсиш, както правя аз вече цяла година )))
За теб, винаги ще е "една жена каза", дори когато източниците са официални. Това е "ефектът на дълбоко спящите".
Ето защо не виждам смисъл от подобни "дискусии", просто е загуба на време.
Поздрави!

цитирай
8. vesever - Радостина, благодаря ти! Възна...
10.10.2021 12:57
Радостина, благодаря ти! Възнамерявах да преведа цялото видео с немската лекарка, обаче го изтриха и не успях.
Много си ценна, поздрави!
цитирай
9. vesever - truthful
10.10.2021 13:00
Иване, много добри наблюдения и становища.
Между другото, наскоро немски професори направиха една конференция, показвайки резултати от изследвани ваксини. Виждат се много интересни неща.
Веднага, още същия ден, видеото с конференцията бе изтрито. Успях да го изтегля и мисля да го преведа, но ми трябва време. Става дума за много реномирани немски професори.
цитирай
10. olivie - привет, конспираторе, малко закъсня, но не много
10.10.2021 13:04
truthful написа:
Във ваксината на Pfizer за Ковид има:
..............................................
6. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДАННИ
6.1 Списък на помощните вещества
((4-хидроксибутил)азанедиил)бис(хексан-6,1-диил)бис(2-хексилдеканоат) (ALC-0315)
2-[(полиетиленгликол)-2000]-N,
N-дитетрадецилацетамид (ALC-0159)
1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC)
Холестерол
Калиев хлорид
Калиев дихидрогенфосфат
Това се слага на две дози, вече се иска и 3-та. Приложена на здрав човек е страшно, а за човек с незнайното си здраве е още по-страшно. При наличие на сериозни факти за наличие на графенов оксид и мини чипове нещата са твърде и много сериозни. Ето за това се пропагандира толкова яростно ваксинацията. И не случайно се иска да се подпише онова споразумение за не носене на отговорност.
А каква е "ползата" от липидни наночастици, трометамол и трометамол ацетат хидрат, аденовирус В 26, аденовирус от шимпанзе в др. ваксини, листовките(в официалната си част..?..) на които не се четоха.
Показаните съставки нямат място в човека и всеки може да види инфо за тях в нета.
А "преболедувал" и "хронична болест" означава, че човека ИЗОБЩО не е из/лекуван и неговия проблем е ОСТАНАЛ. Има само повърхностно подобрение и намаляне на инфекцията и не след дълго тя ще се върне още по-здрава.

А за който се съмнява, няма да го карам да си лепи лъжички на мястото на ваксината, а да свали "магнитометър" приложение на гуугле и види какво магнитно поле ще му отчете в сравнение с околното! Отнася се за новите ваксинирани /без значение кой ден и напълно ваксинирани ли са/, приети в братството на зависимите от блу-ту джи ес еми! Аз имам и джаджа, произвдена в Израел, която ми сигнализира да избягвам подобни "субекти". За нея Мънгъров каза, че ако съществува такова нещо, то във ваксините има нещо, на което мястото му не е там.
цитирай
11. vesever - https://www.krebsinformationsdienst.de/aktuelles/2021/news020-corona-impfung-brustkrebs-diagnostik.php
10.10.2021 13:11
Краси, хайде, понеже съм добра душа, да не те мъча, ето ти линковете, защото инак трябва да ги изписваш символ по символ, от скриншотите ми, а това е трудоемко и не искам да те мъча )))).
От Немската Служба за Изследване на Раковите Заболявания, заглавието е: Корона ваксината може да повлияе изследванията на рака на гърдата.
Подуването на лимфните възли у жени след ковид ваксина е първоначален симптом на рак на гърдата, затова лекарите правят връзката и искат да изследват.
Не са малък брой жените, които докладват за тези симптоми след ваксинация и това определено е тревожно.
Ето ти точен превод на ключовата информация от този материал, споделен от Немската Служба за Изследване на Раковите Заболявания, в случай, че не разбираш немски, нямам време да пиша веднага, затова на етапи допълвам:

"След ваксинация с ковид ваксина лимфните възли в областта на подмишниците могат да се подуят. За да могат лекарите да вземат това предвид за изследване на рака на гърдата, жените трябва да кажат дали наскоро са били ваксинирани срещу COVID-19.
Подуване на лимфните възли след ваксинация с ковид ваксина:
Близките лимфни възли в подмишницата от страната на тялото,на ваксинираната ръка, също могат да се подуят след ваксинации с ковид ваксини, в горната част на ръката.

Според Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) при ваксинациите с Moderna и Pfizer-BioNTech някои ваксинирани лица са развили едностранно увеличени аксиларни лимфни възли в рамките на 2 до 4 дни след ваксинацията. "

От другия линк, който е от научното списание, ще видиш инфо на английски, в която се казва, че според проучване на CDC -американския център за контрол ио превенция на болестите/, през пролетта, 11 % от ваксинираните жени имат тези първоначални симптоми на рак на гърдата след ваксинация с 1 доза, и 16 % жени - след ваксинация с 2 дози.
Засега толкова,





цитирай
12. vesever - https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210211/covid-vaccine-reaction-can-mimic-breast-cancer-symptoms
10.10.2021 13:16
Краси, ето още един от линковете, от webMD; един от най-добрите американски портали за новини за здравеопазването,
Третия линк от научното списание nautil оставям ти да си го препишеш, от скриншота ми, мисля, че доста време ти отделих, а имам много други задачи ))
цитирай
13. vesever - Оливие, благодаря ти за включва...
10.10.2021 13:22
Оливие, благодаря ти за включването!
Трябва да призная, че самата аз бях скептична за магнетизма на ваксините, до скоро.
Обаче видях изследвания на лекари, по-горе споменавам за конференцията на немски професори, и тъй като държа да изграждам позицията си на базата на медицински констатации, след като също и от учени от САЩ дойде същата информация, и аз се убедих, че е вярно.
За повечето хора е конспирация, но тепърва почват да се разкриват една по една всички ужасни вреди от тези препарати, наречени ваксини.
Радвам се, че получавам коментари от лекар, в твое лице, за мен е важна, както казах, медицинската гледна точка/
Респект за адекватността и ти благодаря!
цитирай
14. valdor1355 - Когато съпругът на сестра ми се в...
10.10.2021 13:53
Когато съпругът на сестра ми се ваксинира лепеше вилици и лъжици по бицепсите си и те се задържаха.
цитирай
15. olivie - Винаги можете да разчитате на мен
10.10.2021 13:55
Но , не съм докрай съгласен с идеята за критичната маса, постигната чрез препис на статии, които лесно мотаг да бъдат отгразени от сатуквото, дори само с цитат от СЗО. Затова предлагам и конкретни общодостъпни средства за обективизиране. Предробатам че мога да пиша тук моите доказателства:
Ако употребявате Нурофен и производни, то няма защо да се чудите защо френският министър на здравеоразването ги анатемоса, а после под натиска от Бигфарма се отметна. Вземетге гривна, или смарт часовник измерващи парциално налягане на кислорода и си ги следете. Ще видите, че без да имате оплаквания, стойностите спадат под критичните за поставяне на вентилатор, без да имате задух /поради подтискане на дихателния център/. Сега си представете, че сте с ковид в болница и заради това сте поставени на вентилатор, а неправилното лечение не е отменено? Така действат и останалите геноцидни "лечения", препоръчвани от СЗО! Ако има интерес, ще пиша подробно и за тях, от личен опит, не че съм бил с ковид /пази Боже/
цитирай
16. vesever - Скарлет, аз гледах десетки клип...
10.10.2021 14:04
Скарлет, аз гледах десетки клипчета на хора, ваксинирани, които лепят магнити, и не вярвах, че е възможно, но вече и лекари след изслдвания твърдят, че ваксините са магнетични, затова, колкото и да е трудно за вярване, съм склонна да приема, че е вярно/
Котешки прегръдки! /Надникни, ако искаш, по-късно, подготвям още котешки красотички от есенния неделен ден... )))
цитирай
17. vesever - Оливие, аз бих била благодарна, ако ...
10.10.2021 14:06
Оливие, аз бих била благодарна, ако споделяш /нядявам се не си против да говоря на Ти, въпреки, че не се познаваме/.
Приела съм за лична кауза да говоря за тези проблеми, които ковид пропагандата опитва да скрие от хората и редовно търся информация. Колкото повече хора споделяме, толкова по-добре.
А и е различно, когато лекари говорят за проблема и изясняват ситуацията.
цитирай
18. radostinalassa - Образуването на слепени еритроцитни стълбове...
10.10.2021 14:11
води до хипоксия на тъканите, защото до клетките няма да достигне достатъчно кръв. Това ще се усети като хронична умора от ваксинираните. Те ще трябва да прилагат методи за разреждане на кръвта, като пиенето на аспирин не е безвредно.





цитирай
19. nedovolen - Честито нов аватар. Темата не е т...
10.10.2021 15:05
Честито нов аватар.
Темата не е толкова стара. Ако не може да се обясни с три изречения, няма да може и с триста хиляди.
Ще го кажа по друг начин, освен с телевизора.
Човек е добре да ползва главата си, освен за поставка на шапката, и за други целесъобразни работи.
:)))
цитирай
20. vesever - Ники, прав си! аз затова съм се ...
10.10.2021 15:07
Ники, прав си!
аз затова съм се заела да давам тази информация, пък кой както иска да я приема...
в случая гадното е, че ковид пропагандата грозно и престъпно подвежда хората...таман подготвяам публикация с някой и друг пример...
цитирай
21. vesever - А, за аватара, рекох да сложа акт...
10.10.2021 15:08
А, за аватара, рекох да сложа актуален, че предния не го бях сменяла от 2-3 години, ако не и повече )))
Веднъж годишно ще го сменям, хахаха ))
цитирай
22. olivie - ОК, вече ми ми писна да ми пикаят да дипломата разни математици, статистици и вся О.С.
10.10.2021 15:16
vesever написа:
Оливие, аз бих била благодарна, ако споделяш /нядявам се не си против да говоря на Ти, въпреки, че не се познаваме/.
Приела съм за лична кауза да говоря за тези проблеми, които ковид пропагандата опитва да скрие от хората и редовно търся информация. Колкото повече хора споделяме, толкова по-добре.
А и е различно, когато лекари говорят за проблема и изясняват ситуацhttp://alitems/g/1e8d114494d371ae616e16525dc3e8/ията.

Продължавам: Сложих си магнитна гривна преди 3-4 г., като се надявах да подобри кръвното ми. Получи се обаче парадоксален ефект, който ме вкара в интензивна кардиология и след коронарография, която не установи нищо повече от дясно кръвообръщение /за което съм благодарен, но не препоръчвам, заради риска от изследването/ ми бе поставена диагноза акцелерираща стенокардия. Купих си биоскенер и по негови предписания започнах лечение за въстановяване на нивата на основните витамини, влияещи върху еластичността на съдовете. В момента нямам повишено кръвно налягане и елестицетът е нормален. Изводът е, че с храната поемаме достаъчно железни препарати, които са изложени на магнитни въздействия на границите си на възстановяване. Мога да кача тук и статия за 5G ефекта за създаване на ковид /разбирай тромбози/, просто шипчестия протеин /вкл. и инжектираният с ваксина/ го имитира, но това не е научно, според СЗО, защото няма сатистическа достоверност. В Ухан по време на епидемията телекома им е загубил 5 млн. абонати /от 5G мрежа/, но оставням на Вас да прецените дали са разстреляни, или мрежата е спряна. В северна Италия, в бума на пландемията, мерки с мрежата не бяха приети и всички знаем как "завърши", дали? това. Извод: дори и с 5G ВИНАГИ мерете с магнитометър-приложение на гоогле за опасни лъчения близо да там, където спите! Или си опаковате стаята като радостиналасса с алуминиево фолио /вид форма на клетка на Фарадей/. Питайте нея/. В момента се изграждат не 1, а 3 5G мрежи в Бг! "Блазе"ни. Естествено ваксините засилват горния ефект
цитирай
23. vesever - Оливие,
10.10.2021 15:30
Оливие, радвам се, че говориш за тези неща, малко по малко истината се разплита, и ще се окаже, че конспирациите са истини. Самата аз нямам мног инфо за 5G; освен, че при пускането му е имало разтревоженио учени, обявили, че това лъчение е недопустимо и много вредно за живите същества.
А сега, след като излиза информация, че ваксините съдържат елементи, които взаимодействат с тази мрежа, какви ли ужасии ще се причини на тези хора!

Ще позволиш ли да цитирам един твой коментар в следващата си публикация, зачеквам важен въпрос, по който си изказал мнение.
цитирай
24. olivie - Ок
10.10.2021 15:39
Само за добавя, че не съм против 5G мрежите. Те могат да санират човешката популация от болестотворните вируси и бактерии по методите на д-р Хулда Кларк /тя последно поне не е отречена/ Изисква се само генериране на постоянна фонова честота 25-30 000Hz. Дори е извън прага на чуваемост! И край с Бигфарма!
цитирай
25. dobrodan - Копирам от немския линк с български превод:
10.10.2021 15:39
Подуване на лимфните възли след ваксинация с корона
Дори след различни корона ваксини в горната част на ръката, близките подмишнични лимфни възли могат да се подуят от страната на тялото, чиято ръка е ваксинирана.

Този страничен ефект е известен на експертите: Според Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) относно ваксинациите от Moderna и Pfizer-BioNTech, някои хора, които са били ваксинирани, развиват едностранно увеличени аксиларни лимфни възли в рамките на 2 до 4 дни след ваксинация. Обикновено те са продължили до 10 дни.

Добре е да знаете: Подуването на лимфните възли от ваксинацията е само временно и не е опасно. Това е знак, че тялото реагира на ваксината както трябва.

Последващи грижи за рак на гърдата : Много експерти препоръчват пациентите с рак на гърдата да не се ваксинират в ръката от оперираната страна, ако е възможно. Пациентите, които вече са били ваксинирани, могат да обсъдят с лекуващите си лекари дали прегледът трябва да се отложи за 4 до 6 седмици след ваксинацията.

Не отменяйте ваксинацията срещу корона

Също така в международен план няма препоръки - нито за здрави жени, нито за пациенти с рак на гърдата - да не се ваксинират срещу COVID -19 или само по -късно поради възможно подуване на лимфните възли.

Следователно, ако се съмнявате, жените трябва да се консултират с лекуващия ги лекар. Той или тя може да помогне да се преценят предимствата на бързата корона ваксинация срещу недостатъците на забавената диагноза рак на гърдата или проследяването на рака на гърдата в индивидуалната ситуация.

Мисля, че погледнато така, е доста по-различно.
Нали?

Относно магнитите :):):):)!
Проверено: Магнит не се лепи на мястото на ваксинация срещу COVID-19
https://aej-bulgaria.org/video-magnetic-covid-vaccine/
Видеа с хиляди гледания и споделяния през май 2021 г. показват как хора успяват да залепят магнит на мястото на ръката си, където са ваксинирани срещу COVID-19 – тук и тук. Според твърденията на потребители в социалните мрежи във ваксината има микрочип, с който се проследява къде се намират имунизираните, както и че имат за цел да ги разболяват и да контролират съзнанието и действията им.
Екип на Factcheck провери дали това е вярно и засне видео. Журналистът Мина Киркова, която е ваксинирана с две дози, постави магнит върху рамото си, където е направена имунизацията, но той не се задържа. Експериментът показа, че споделяната в социалната мрежа информация е напълно невярна.

Но как заснетите хора успяват да закрепят предмета?

Активистът за популяризиране на науката Мик Уест е заснел видео за сайта Metabunk, в което обяснява как може да се закрепи магнитът. Това може да стане, когато самата кожа е намазана с мазнина или просто е естествено по-мазна. Друга демонстрация е направена от докторанта д-р Нок в TikTok, от която се вижда, че малко количество влага може да накара магнитът да се придържа към кожата, пише proveri.afp – сайтът за проверка на факти на агенция AFP.

От агенцията допълват, че в нито една от листовките на ваксините срещу COVID-19, предоставени от властите в САЩ и Канада (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson или AstraZeneca), не се съдържат каквито и да било метални съставки.

Извинете, опитвам се да не давам простор на чувството ми за хумор :):):).

sanovnik
»
Статии
»
Мистерии
»
Хората-магнити имат лепкава кожа
Хората-магнити имат лепкава кожа

И т. н., и т. н.........
цитирай
26. vesever - Оливие, благодаря ти!Мисля, че ...
10.10.2021 15:43
Оливие, благодаря ти!
Мисля, че темата за 5G трябва да се развие още. Досега не съм писала за това, а и нямам много инфо, насочила съм се да търся инфо за т. нар. ваксини.
цитирай
27. vesever - Краси, не изглежда по-различно. ...
10.10.2021 15:45
Краси, не изглежда по-различно.
Коя е разликата /в момента подготвям публикация именно за това/.
Разликата е, че въпреки тези симптоми, които видяхме, че са при 16 % от жените, и които определено са тгревожни, "специалистите" препоръчват жените да не се отказват от ваксините.
Това е престъпно!
Значи, мили дами, имате симптоми на рак на гърдата вследствие на ваксината срещу ковид, ама кво толкоз, бодете си се спокойно!
Ти сериозно ли чак толкова дълбоко спиш )))
След малко ще пусна публикация.
А за магнитите, Валдор по-горе сподели, че и нейният зет, който е ваксиниран, лепи магнити. Питай я дали се маже с нещо )))
Ако някой маже нещо, това е ковид пропагандата, която ви замазва очите!
цитирай
28. radostinalassa - Или си опаковате стаята като радостиналасса с алуминиево фолио
10.10.2021 15:54
Преди години доста спорехме и никога не бяхме на едно мнение. Аз отказах безжичния интернет, но предпочитам да опаковам главата си, а не стените.





цитирай
29. vesever - Радостина, знам, че на Запад има ...
10.10.2021 19:54
Радостина, знам, че на Запад има фолиа, които неутрализират лъченията. Не съм проучвала какви точно са, казваш, алуминиеви.
При нас не знам навлезли ли са някакви специални технологии за защита от лъченията, знам, че на Запад вече има...
цитирай
30. radostinalassa - Оливие сеа подиграва
10.10.2021 20:45
Руските хакери си слагат в каскетите сребърна жичка против облъчването. Може да използваме медни жички. Понякога усещам някакво напрежение пред компа и използвам меден венец. Наистина действа. Този опит идва от Месинг, който е четял мислите на публиката. Но не е можал да го направи с едно руско момче, което е имало зашита сребърна нишка на тюбетейката. Това е вид шапка.




цитирай
31. joysii - Ама защо да се ваксинираме, бе? П...
15.10.2021 11:50
Ама защо да се ваксинираме,бе? По-добре е да си пукнем в зверски мъки в болницата, заразени с Ковид!Като преди това сме изпозаразили всичките си близки -семейство, роднини, приятели, колеги...та и те да намерят сладка смърт от задушаване.Ако някой все пак оцелее, след двумесечно тежко боледуване, то ще си носи последиците месеци наред. Ваксината е вредна.Да. Смъртоносната зараза е безвредна. Егати логиката на антиваскърите!
цитирай
32. vesever - Джойсил, изключотелно много лъжи, ...
15.10.2021 13:10
Джойсил, изключотелно много лъжи, с които ти е напълнола главата пропагандата _(((
Информирай се за тези ваксини, какво представляват и какво причиняват. Дори да ставаше въпрос за силно смъртоносен вирус, какъвто ковид не е, това не е причина да се прибягва към опасен медицински експеримент с тези препарати, наречени ваксини.
Ще те помоля да не ми губивш времето повече!
цитирай
33. vesever - Джойсил, коментарите ти са неад...
15.10.2021 17:42
Джойсил, коментарите ти са неадекватни, дали поради липса на информация, дали поради друго...
Освен това постингът м не е за умрелите от ковид, а за вредите от ваксините, които вече биват доказвани от редица медици. Ето защо казвам, че коментарите ит са неадекватни и не по темата.
Повече няма да ти отговарям.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4103995
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16020
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол