Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2022 07:41 - Бивш US министър: Демократите и ФБР нацифицират САЩ
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2119 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Питър Наваро, на 73 години, беше помощник на президента по търговска и производствена политика по време на администрацията на Тръмп. Аз не го познавам.

Миналия февруари демократите го призоваха да се яви пред „Избрания комитет на демократите за нападението от 6 януари“, показна съдебна операция, опитваща се да си измисли „въстание“ от хора, които си правят селфита, седнали на стола на Нанси Пелоси.

Тъй като Тръмп беше обявил привилегия на изпълнителната власт, Питър Наваро просто спази правото на президента и отказа да се появи.

В това няма нищо необичайно. Случвало се е цяла вечност. Лично аз не знам дали изпълнителната привилегия е добра идея, но е факт.

Това, което се случи с Наваро, е безпрецедентно. В началото на юни петима въоръжени агенти на ФБР го хванаха, докато се качваше на полет за Тенеси, сложиха му белезници, сложиха го в железа и го поставиха в изолационна килия.

Това не е нормална процедура от страна на ФБР. Това си е чиста процедура на Гестапо. Това ми напомня за първите години на нацистка Германия.

Съдилищата щяха да отхвърлят фалшивите обвинения срещу политически опоненти, но когато оправданият човек излезеше от сградата на съда, той биваше заловен от Гестапо и независимо от това хвърлен в затвора.

Нормалната процедура е да се разреши въпросът с искане за отказ от изпълнителна привилегия или да се прехвърли въпросът в ръцете на съда. Но вместо нормална законова процедура, бивш помощник на президента на Съединените щати получи отношение като от Гестапо.

Всеки американец трябва да бъде шокиран от това, но не е така. Демократите смятат, че е чудесно, че един зъл, расистки член на администрацията на Тръмп е получил заслужената си отплата. Преститутите не виждат нищо лошо.

Очевидно ACLU е твърде зает със създаването на права за транссексуалните, за да се тревожи за Конституцията. Републиканците, включително Тръмп, се отнасяха към Джулиан Асандж по-зле, отколкото демократите към Наваро.

С други думи, всичко е толкова политизирано, че няма място за Конституцията.

В много страни да си в политиката е билет за затвора. Арестуването на бивши президенти от техните политически опоненти е южноамериканска традиция. Това е традиция, която демократите и ФБР пренесоха в Америка.

Демократите вградиха разногласия в Америка със своята политика на идентичност, критична расова теория и политика на отворени граници и корумпираха Министерството на правосъдието и го превърнаха в политическо оръжие. Демократите бият смъртния звън за „земята на свободните“.

Развяването на знамето на 4 юли не може да върне нашата свобода. Американците, разбира се, ще забият главите си в пясъка и ще отричат, както винаги правят, когато са изправени пред неудобни факти за страната си. Следователно нищо няма да бъде направено, за да се спре нацификацията на Америка.

от Пол Крейг Робъртс
автотът е бил заместник финансов министър по време на президентството на Роналд Рейгън 



Гласувай:
8



1. leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
04.07.2022 09:20
Днес е много голям празник!
На мира!
Национален празник на най- големите миролюбци на света! Те се борят срещу войната ,като я изнасят извън страната! Щедро, без да се скъпят! После има други планове
Последоватли на принципа- искаш ли мир-готви се за война
Но , господарите на света и на самия създател, не усещат врящото гърне в Скалистите планини!
Каквото повикало, такова се обадило.....
цитирай
2. iw69 - О да, 4.7.,
04.07.2022 10:06
празника на всички празници.
Русия им помага по време на войната за независимост, изпраща флот, който пречи на британските кораби да дебаркират и да свалят войски на брега.
Иначе щяха да видят независимост през крив макарон.
Но паметта им е мн.къса.
цитирай
3. missana - На този ден в един амерички филм извънземните нападнаха Земята.
04.07.2022 20:04
Но както е тръгнало напоследък, май ще минем и без извънземни.
цитирай
4. kvg55 - iw69,
04.07.2022 23:43
Ехе, откога ги наричат ФАЩ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4822874
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16458
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031