Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2022 07:48 - Войната на Хазарската мафия срещу Русия
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2359 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 24.05.2022 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой стои зад "украинския проект"?

Отговорът на този въпрос едва ли ще изненада. Зад събитията в Украйна и така наречения "украински проект" от последните години стои Хазарската мафия, ционизмът и съюзяването, не за пръв път, на ционизма и нацизма. Това съюзяване се появи още при Хитлер, в чието тясно обкръжение също е имало и евреи, въпреки официалната антиеврейска политика на 3-тия Райх.

image

Така е сега и в Украйна.

Ще цитираме в началото думите на кръстника на Хазарската мафия в Украйна – Игор Коломойски, който стои зад Зеленски и зад нацистките батальони "Азов", "Днепър", "Донбас" и т.н.

Речта на Коломойски беше в израелския град Хайфа, където той се беше укрил след 2014 г. , когато се скараха с другия челен укроционист Петро Порошенко: "Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на "Независимата". 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. Сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях."

Едва ли има по-убедително изявление за замислите на онези, които са зад украинския проект. Това е ционизмът и така наречената Хазарска мафия.

Ще добавим и думите на Зеленски – марионетка на Коломойски, че иска да превърне Украйна в Голям Израел, т.е. в Нова Хазария.

Ще добавим и участието в преврата в Киев през 2014 г. на Ротшилд и Сорос, на Сивите вълци, на Gladio и дълбоката държава, ЦРУ, Моссад, Mi6, криминалистите, финансирани от Коломойски и т.н.

А ето и кратък списък на украинските ционисти – евреи, използвани за насъскване на славяните срещу славяните, т.е. на украинците срещу руснаците и белорусите. Списъкът е взет от украински източници, много от тях финансирани от Хазарската мафия.

Кой насъска славяните срещу славяните?

Президентът Петро Порошенко (Валцман) – евреин; президентът Турчинов (Коган) – евреин; министър-председателят Арсений Яценюк (Бакай) – евреин; министър на финансите Александър Шлапак - евреин; секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна – Андрий Парубий, евреин; вицепремиерът Владимир Гройсман – евреин; вътрешен министър Арсен Аваков – арменски евреин; министър на културата – Сергей Нишчук – евреин, масон; директорът на Националната банка – Степан Кубив, евреин; ръководителят на президентската администрация Сергей Пашински – евреин; основни кандидати за президент – Юлия Тимошенко (Циля Капителман) – еврейка; Виталий Кличко (Етинзон) – баща евреин; Олег Тягнибок (Фротман) – евреин по майка; Дмитрий (Авдим) Ярош – евреин, хасид.

Всички олигарси на Украйна са евреи: И. Коломойски, Е. Хурвиц, Г. Боголюбов, П. Порошенко, Д. Фирташ, С. Левочкин, В. Гайдук, В. Немировский, К. Жеваго, В. Пинчук, Е. Прутник, Р. Ахметов, А. Мартинов, В. Костелман, Е. Сигал, Б. Колесников, А. Елдман, Ф. Шпиг, Н. Шуфрич, А. Роднянски, И. Дворецки, А. Абдинов, В. Ермолаев, М. Киперман, Е. Звягилски, Ф. Жебровская, С. Ронис, Г. Корбан, Г. Суркис, И. Суркис, В. Шамотий, А. Лещински, Ю. Родин, М. Бекер.

Всички медии са в ръцете на ционисти: П. Порошенко, И. Коломойски, Д. Фирташ, В. Пинчук, Р. Ахметов.

Предишни президенти на "Независимата": Кравчук (Блум), евреин; Кучма (Кучман) – евреин.

Икони на нацизма в Западна Украйна: Бандера (Шимон Стефан) – полски евреин, Роман Шухевич – евреин, хомосексуалист.

От страна на САЩ украинската еврейка Виктория Нуделман (Нуланд) през 2014 г. беше инициаторката на Майдана с нейните курабийки. Започна при Обама, продължава и при Байдън, чийто държавен секретар Антъни Блинкен е с украински еврейски произход.

Трансформирането на десния сектор след 2014 г. по подобие на нацистка Германия стана с парите на Коломойски.

Тук се прави грешка. "Азов" не е батальон, а просто се нарича така. В действителност това е нацистка формация, наброяваща много хиляди по-скоро подсилена бригада, която накрая беше съсредоточена в Азовския стоманодобивен комбинат, собственост на Ринат Ахматов, незаконен син на Кучма.

Именно съчетанието укронацизъм – ционизъм се има предвид с денацифицирането на Украйна, декомунизирането и деолигархизирането на Донбас /най-богатият район на СССР/, окупиран от хазарската мафия.

Една от целите на операцията в Донбас беше унищожението с високоточни ракети на щаба и базата на нацисткия батальон "Днепър" в село Звонецкое, както и на нацибатальоните Азов и Донбас, обучени от съветници от МОССАД, ЦРУ и Mi6. Става дума за около 70 000 укронацисти.

Украйна е просто пионка във войната на Хазарската мафия срещу християнска Русия.

Источник: Строго Секретно 

 

image



Гласувай:
11



1. leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
24.05.2022 08:16
Е, всичко става от ясно ,по-ясно!
Остава и русофобите да са евреи!? Прикрити или незнаещи ,че са такива, което е абсурдно Просто и те са жертва , тяхна!
цитирай
2. iw69 - Нищо
24.05.2022 08:38
лично срещу евреите - сред тях има както много свестни хора, така и много зловредни.
Въпросът е в съотношението м-у тези 2 категории, и коя от тях има надмощие и повече влияние, вкл. и международно.
цитирай
3. dobrodan - Липсва само едно дребно уточнение.
24.05.2022 21:35
Една еврейска клика воюва с друга.
Фамилията на Путин по майчина линия е Шаломов.
Според Тората той е чистокръвен евреин :).
Просто на израелците трябва да се намери втора родина, че долу стана наистина горещо.
Истинското име на град Киев е "Домът на бога". Не е през иврит, но тогавашните евреи доста добре са се оправяли със стария език :).
Така че съм съгласен с тази статия изцяло.
Просто я допълвам.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825466
Постинги: 2502
Коментари: 6279
Гласове: 16467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031