Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2022 17:25 - СТРАЗЯВАЩО: Байдън подписва нова заповед за разработване на технологии за генно инженерство за „написване на вериги за клетки“ и „предсказуемо програмиране на б
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 3794 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СТРАЗЯВАЩО: Байдън подписва нова заповед за разработване на технологии за генно инженерство за „написване на вериги за клетки“ и „предсказуемо програмиране на биология“

14.09.2022 г. / От Ланс Д Джонсън / 


image

На 12 септември Белият дом на Байдън подписа нова изпълнителна заповед , наречена: „Напредък в биотехнологиите и иновациите в биопроизводството за устойчива, безопасна и сигурна американска биоикономика“. Заповедта призовава за бързо развитие на „биоикономика“, за да се отговори на „обществени цели“ като ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА БИОЛОГИЯ. Заповедта се отнася до биоикономиката като „икономическа дейност, произтичаща от науките за живота, особено в областите на биотехнологиите и биопроизводството, включително индустрии, продукти, услуги и работна сила“.

Най-шокиращото е, че заповедта нарежда на множество федерални агенции да работят с частния сектор за разработване на технологии за генно инженерство за „написване на схеми за клетки“ и за „предсказуемо програмиране на биология“.

Взето директно от изпълнителната заповед: „За да ни помогнат биотехнологиите и биопроизводството да постигнем нашите обществени цели, Съединените щати трябва да инвестират в основополагащи научни способности. Трябва да разработим технологии и техники за генно инженерство, за да можем да пишем вериги за клетки и предвидимо да програмираме биология по същия начин, по който пишем софтуер и програмираме компютри.

Всички „теории на конспирацията“ за хакване на човешки клетки и човешка ДНК излизат наяве, докато федералното правителство прокарва садистична, трансхуманистична програма на американското население и останалия свят.

Изпълнителната заповед търси събиране на биологични данни за напредък на трансхуманистичните технологии, които хакват индивида

Програмирането на човешки клетки е нещо, което Moderna спомена, когато отприщи своята програма за иРНК ваксина срещу covid-19. Moderna заяви, че тези иРНК платформи са „операционна система“, предназначена да програмира човешки същества и да превърне техните клетки в ефективни системи за доставяне на лекарства. Изпълнителната заповед на Байдън дори похвали ваксината срещу covid-19 и диагностиката за това, че играят жизненоважна роля в напредъка на биотехнологиите и биоикономиката.

 

„Пандемията COVID-19 демонстрира жизненоважната роля на биотехнологиите и биопроизводството в разработването и производството на животоспасяваща диагностика, терапевтични средства и ваксини, които защитават американците и света“, се посочва в заповедта.

EO подчертава необходимостта нововъзникващите биотехнологии да се използват по справедлив начин, за да се достигне до хората в „недостатъчно обслужвани общности, както и до по-широката глобална общност“. Това означава, че биотехнологиите ще бъдат насочени първо към афроамериканските общности и латиноамериканските общности. Например през март 2021 г. в Калифорния Гавин Нюсъм обяви, че щатът ще остане заключен, докато 2 милиона латиноамериканци не бъдат „напълно ваксинирани“ с ваксини срещу covid.

Заповедта също така призовава за събиране на „мултиомична информация“, която включва данни и анализи, събрани от биомолекули (включително нуклеинови киселини, протеини и метаболити), които изграждат клетка или клетъчна система. Тези данни се измерват и интерпретират, за да се анализират ролите, взаимоотношенията и функциите на биомолекулите, за да се хакне по същество вродената биология на индивида и да се предвиди и контролира поведението на биологичните системи . Изпълнителната заповед създава „Инициатива за данни за биоикономиката (Инициатива за данни)“, която ще „защити набори от биологични данни“, за да доведе до пробив за биоикономиката на САЩ.

Тази изпълнителна заповед звучи така, сякаш идва директно от Световния икономически форум, който вече нарече хората безполезни ядящи - хакващи същества , които вече нямат цел или свободна воля. Един от съветниците на WEF - самопровъзгласилият се пророк, Ювал Ноа Харари - вярва, че населението трябва да бъде контролирано на биометрично ниво от глобално правителство. Той твърди, че предизвикателството сега е „да се опитаме да получим контрол над света вътре в нас, да се научим как да конструираме и произвеждаме тела, мозъци и умове“. Той казва, че това вероятно ще бъдат „основните продукти“ на икономиката на 21-ви век. Това предприятие за хакване на хора вече не е мрачен заговор, вече не е злонамерена теория на конспирацията. Дневният ред на трансхуманизма се популяризира и разгръща чрез федералното правителство на Съединените щати.

Сливането на човешки биологични системи с AI е следващата стъпка

Федералното правителство също ще „разшири обучението и образованието“, за да тласне повече американци в областта на биотехнологиите и биопроизводството. В рамките на 200 дни министърът на търговията, министърът на труда и министърът на образованието ще въведат образование и обучение в колежи и университети, за да напреднат тези нови граници в биотехнологиите.

Всъщност множество агенции, от Министерството на търговията до Министерството на отбраната, са призовани да прилагат нововъзникващи биотехнологии, включително вериги за доставка на биопроизводство и свързана инфраструктура за развитие на биотехнологии. Федералните агенции са упълномощени да насочат ресурсите си към внедряване на местна екосистема за биопроизводство. Нововъзникващите биотехнологии ще бъдат изтласкани първо в секторите на здравеопазването, енергетиката, селското стопанство и промишлеността.

Тази нова изпълнителна заповед основно обявява край на поверителността на данните, като излага план за „направяне на нови и съществуващи публични данни откриваеми, достъпни, оперативно съвместими и повторно използвани“. Планът също така ще запълни всички пропуски в данните, най-вероятно с помощта на AI. В края на краищата заповедта уточнява, че тези данни ще бъдат „интегрирани с платформи, които позволяват използването на усъвършенствани изчислителни инструменти“.

Поръчката се стреми да „отключи силата на биологичните данни, включително чрез компютърни инструменти и изкуствен интелект“, за да „напредне в науката за увеличаване на производството, като същевременно намали пречките пред комерсиализацията, така че иновативните технологии и продукти да могат да достигнат до пазарите по-бързо“.

Тази заповед има за цел да слее хората с AI и призовава за бързото развитие на трансхуманистични системи за биохакване и програми за промяна на гени, които вече са внедрени чрез кампании за „ваксиниране“ на иРНК , 5G безжична технология и графенови мандати , които са необходими за разработването на квантови изчислителни системи.

Източниците включват:

FreedomFirstNetwork.com

WhiteHouse.gov

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ExposeNews.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Като гледам лицето на Путин
17.09.2022 18:36
Като гледам лицето на Путин сега и по време на Мюнхенската среща през 2007г., ОТДАВНА си мисля, че са успели да го хакнат. Той изглеждаше почти бог, а сега - почти палячо! Това не може да е плод на естествено остаряване. И се чудя, как антуража на Путин допуска толкова прояви в чужбинау където ЕДВА ЛИ Е ВЪЗМОЖНА защита от ной-нови технологии за хакване.
цитирай
2. morskipesni - Дреме му на Путин, той си върши работата.
17.09.2022 21:33
И на мен ми е все тая, кой ще ме хакне. Лицето, естествено се променя- моля, добавяйте си каквото желаете. Колкото пирона им набих в немско, вярвам все някой е останал. Например:на ВСИЧКИ мои пациенти бях ПИСМЕНО ЗАБРАНИЛ да се "изтряскват" с експериментални препарати, наречени незнайно защо "ваксини". Хиляди и хиляди годишно МЕ ПОСЛУШАХА и са ЖИВИ!!! А аз само си вършех работата, съвестно и професионално. Хаквайте ме!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738144
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031