Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2021 20:20 - Специалисти патолози от Германия изследват починали от ваксините
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1695 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 09.12.2021 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Накратко: Изследвани са починали от ваксините. Открити са сърдечни проблеми, предимно миокардити. Млади хора. Тревожни са и откритите туморни образувания у починалите ваксинирани хора.
Специалистите от Германия и Швеция обявяват и 60 % по-високи нива на странични реакции от ковид ваксините спрямо всички ваксини преди това. Обявяват също, че рискът от смърт от ваксините е по-висок от този от смърт от ковид.  
Имаше видеозапис на цялата конференция на патолозите в Берлин, 3 часа, аз я изгледах, ала я изтриха, за да не научат хората за изследванията на тежките ефекти от ковид ваксините, вкл. смъртите.

https://www.wochenblick.at/corona/wochenblick-berichtet-live-corona-impfung-die-grosse-autopsie-2/

Ето дословен превод на цялата статия, на когото му се чете: 
Съобщенията за тежки увреждания на здравето и дори за смъртни случаи, които са в тясна времева връзка със сегашните ваксинации с Covid-19, не намаляват. Силни доказателства сочат за турболентност на раковите заболявания след ваксинацията и значително, вероятно по-дългосрочно потискане на естествената имунна система. Първата част на конференцията по патология на 20 септември вече разбуни духовете. Днес, за втори път, обръщаме внимание на откритията на РЕАЛНИ учени и експерти във фокуса на Wochenblick LIVE КОРОНА ВАКСИНАЦИЯ: ВЕЛИКАТА АВТОПСИЯ 2. Изследвани са 19 души, починали във временна връзка с ваксинацията. Тези резултати са представени днес.  Аутопсиите на смъртни случаи, свързани с ваксинацията, показват: Възпаление, некроза, тромбоза и автоимунни заболявания. Лекарката, която изследва рак на гърдата, наблюдава взрив от странни тумори, особено при млади жени
Адвокатът е шокиран: Политиците и лекарите са крайно безотговорни по отношение на вредите от ваксините Хората с влошено здраве са по-склонни да умрат от иРНК агенти. Уврежданията от ваксините често не се съобщават
60 пъти по-голямо увреждане на иРНК от конвенционалните ваксинации
Препоръката на СЗО срещу аспирацията може да е причина за увреждания и смъртни случаи.
Анализът на риска и ползите показва, че ваксините с иРНК вредят, а не помагат
За хора на възраст до 59 години: вероятността за смърт от ковид ваксините е по-голяма от тази от covid
Wochenblick съобщи на живо от представянето на първите ужасяващи резултати от аутопсии на смъртни случаи, причинени от иРНК ваксини. Излязоха наяве шокиращи тъканни проби, почти невероятно струпване на плашещи заболявания и странни метални замърсители във ваксините. Сега сме в част 2 и ни очакват вълнуващи открития.  
Експертите:  
Проф. д-р Арне Буркхардт
Проф. д-р Валтер Ланг
Проф. д-р Вернер Бергхолц
Адвокат Елмар Бекер и много други.  

Съществува ли причинно-следствена връзка между тежките увреждания на здравето и смъртните случаи с прилаганата досега ваксинация срещу Covid-19, която може да бъде доказана патологично? Тези и други въпроси ще бъдат обсъдени на втората конференция по патология въз основа на новите открития.  
Какво знаем днес от патологичните изследвания на 19 души, починали във временна връзка с ваксинацията? Какви резултати са получени от анализите на тъканните проби? Какви други важни наблюдения са направени за туморите и техните модели на растеж? Има ли някакви индикации от общите данни за смъртността за прекомерна смъртност, причинена от ваксинацията? Каква е спешната необходимост от по-нататъшно записване и изследване?  
Тези случаи бяха разследвани: Най-младата починала е само на 28 години! Има съмнения за смъртни случаи във връзка с всички ваксини. В 7 от случаите експертите са установили "много вероятна" връзка с ваксинациите, както обяснява проф. Буркхард. Лимфоцитният миокардит е бил основен фактор в почти всички случаи. Често се твърди, че възпалението на сърцето, миокардитът, не е толкова опасно. Буркхардт обяснява, че случаят не е такъв. Много пациенти умират в рамките на 10 години.   Проучени случаи: Местата на смъртта са различни. Повечето хора умират у дома:   Възпаление на сърцето и лимфоцитни огнища в белите дробове. Пробите от тъканите на сърцето също показват сериозни възпаления при втория постмортален маратон. Те се появяват като кафяви петна в тъканта. По този начин се развиват пневмониите (белодробни инфекции) - пробите от белодробна тъкан показват, че около клетките се образуват лимфоцитни огнища (черни точки):  
Възможна причина за смъртта: засегната аорта с лимфоцитни огнища. В два случая като причина за смъртта е посочен кръвоизлив в аортата. Патолозите прегледаха тези трупове. И наистина: тъканните проби от аортата показват, че тя е заразена с лимфоцитни огнища.  
Кръвоизлив в мозъка - аневризма
Повечето от смъртните случаи при младите хора се дължат на мозъчни кръвоизливи. Патолозите могат да определят това от тъканните проби. ИРНК ваксините могат да бъдат причина за специфичните възпаления.  
Ето как изглежда мозъчният кръвоизлив:  
Възпаление и некроза в почти всички органи: Бъбреци, мозък, сърце, бели дробове... Лимфоцитни огнища са открити в почти всички органи. Те предизвикват възпаление и некроза. Тъканта е била очевидно разложена. Въпросът е дали това са ефекти на шиповия протеин.    
Редки автоимунни заболявания при невероятно натрупване Съществува група автоимунни заболявания, които изглежда са били предизвикани у починалия. Те водят до лимфом, възпаление на черния дроб и разлагане. Установени са болестта на Хашимото и редкият синдром на Сьогрен. Спорадично такива находки не са рядкост, казва той, но отново натрупването на тези редки заболявания шокира патолозите.   Замърсяване на тъканите с желязо:  
Патолозите критикуват: СЗО препоръчва да не се аспирира
Около 5 % от ваксинираните страдат от ужасни последици, включително смърт, обясняват експертите по време на голямата аутопсия. Проф. д-р Буркхард подозира, че може да има връзка между инжектирането на ваксините с иРНК директно в кръвоносните съдове. Тъй като СЗО препоръчва да не се аспирира при инжектиране, това е възможно. СЗО заявява: "Кръвоносните съдове на местата в тялото, препоръчани за инжектиране на ваксината [...], и в обсега на иглата са твърде малки, за да позволят случайно интравенозно приложение." СЗО твърди още, че няма съобщения за наранявания на пациенти поради липса на аспирация.  
Откритите от професор Берголц и неговия екип микроемболии обаче са сериозна индикация, че случаят наистина е такъв. Затова той направил патологичен разрез на съответната част от тялото и поставил върху него игла от спринцовка. По този начин той показва, че иглата може да влезе в съда.   Шиповите протеини трябва да се изследват чрез масспектроскопия Но тези протеини са и много вредни, обяснява проф. д-р Ланг. Това е така, защото те са "от грешната страна" и причиняват значителни вреди, особено при болни хора. В момента той работи върху анализа на протеините на шиповете. Масспектрометрията може да се използва за определяне на участващите протеини. Този метод е златният стандарт при определянето на границите на вирусните протеини. Абсурдно е, че Германия все още разчита на PCR теста на Дростен, който не е много информативен. Масспектроскопията може да разграничи различните варианти на короната, обяснява проф. д-р Валтер Ланг. Резултатите от масовата спектрометрия на Ланг трябва да бъдат готови през следващата седмица. Така той ще разбере каква е ролята на шиповите протеини в телата на мъртвите. Ужасяващо е, че хората са съветвани да лекуват тежко болни пациенти с рак с новите препарати с иРНК - обяснява Ланг. Той не можеше да повярва как е възможно да се направи такова нещо. Защото от този вид "ваксини" биха имали най-малък шанс да оцелеят вече болни хора.  
Адвокат: Безотговорни лекари и ваксиниране на деца
Адвокат Елмар Бекер се занимава юридически със случая, станал известен в медиите, на 12-годишно дете, починало след ваксинация. 12-годишно дете имало тежко сърдечно заболяване. Ваксинирано е два пъти с Biontech-Pfizer. То умира два дни след последната ваксинация. В такива случаи Бекер се сблъсква с ужасяваща студенина и безотговорност от страна на лекуващите лекари. Постваксиналният миокардит е открит при дете (15 г.), починало на 3 ноември, чиято майка се е свързала с адвоката. Момичето умира след втората ваксинация, която е направена на 28 октомври. Въпреки няколкото сигнала от страна на майката и медицинските сестри, няколко лекари в болницата отричат да има връзка с ваксинацията.
Въпросът е как да се справим с лекарите и отговорните лица, които настояват за ваксиниране и прикриват последствията.   Лекар за рак на гърдата: пациентите са все по-млади, а туморите - все по-големи Д-р Уте Крюгер е лекар по рак на гърдата в Швеция. В продължение на няколко месеца тя наблюдава взрив от случаи на рак на гърдата (турбо рак при карциномите на мамата). Пациентите стават все по-млади и по-млади, а туморите растат много по-бързо от обичайното. Тя се опасява, че това може да се дължи на новите инжекции с иРНК. Тя също така не иска да изключи възможността бързо растящите клетъчни израстъци, които са необичайни по своята демаркация, да са свързани с генни мутации. Крюгер призовава лекарите, както и самата тя, да събират данни и да проучват тези въпроси.   До 60 пъти повече странични ефекти в сравнение с по-ранните ваксинации Проф. д-р Берголц разглежда въпроса за съотношението риск-полза при инжектирането на иРНК ваксини. Десет пъти по-сериозни са последиците от новите вещества. Анализът на американските бази данни показва също, че има "лоши партиди", при които страничните ефекти са от 100 до 1000 пъти повече. В същото време се наблюдава масово "подценяване", като се съобщават много по-малко странични ефекти, отколкото се появяват. Статистически значимо е, че ваксинираните два пъти умират по-често. За това свидетелства преди всичко увеличаването на смъртните случаи в особено младите възрастови групи. Лесно е да се направи разграничение между тези групи, защото младите хора и децата рядко умират. Сега се наблюдава огромна свръхсмъртност. От декември насам смъртността е с 10% по-висока от средната за страната.   "Ваксинациите" са с по-висок риск от смърт, отколкото самият вирус. Примерът с Гибралтар, където ваксинацията е била над 100 %, показва огромна свръхсмъртност след началото на широко разпространеното ваксиниране:   По данни на института "Пол Ерлих" до 30 септември са докладвани 1 809 смъртни случая, причинени от ваксинация с иРНК.   Повече хора умират от "ваксинацията" на възраст между 10 и 59 години, отколкото от вируса Corona, обяснява проф. д-р Вернер Бергхолц. Средно около 1,5 души (10-59 години) умират седмично в Германия от инжектирането на новите гени. Само 0,1 смъртни случая в същата възрастова група (10-59 години) се дължат на корона вирус. Проф. Берголц: "Ваксинацията" не предпазва от инфекция Интересно е, че в Швеция няма четвърта вълна. Лекарят разглежда и статистиката там. От ковида там умират предимно тези, които са били ваксинирани два пъти. Това би било важно и за Великобритания. В този случай третираните с ваксините лица също ще дават положителни резултати по-често от тези, които не са били подложени на експеримента. Поради това предполагаемият положителен ефект на веществата за иРНК не е даден. В същото време уврежданията от ваксината са до 60 пъти по-чести, отколкото при предишните ваксинации. Берголц препоръчва да се разчита на лекарства вместо на опасните и очевидно неефективни иРНК ваксини. Съотношението риск-полза съвсем не е в полза на инжекциите.    
image



Гласувай:
11



1. radostinalassa - Излъгаха ни, че има епидемия от страшен вирус
09.12.2021 20:57
А хората си умираха от хроничните си болести при наличие на вирус. Но тези, които се ваксинираха доста сбъркаха.
цитирай
2. vesever - Радостина, така е, медици по цял ...
09.12.2021 21:17
Радостина, така е, медици по цял свят обявяват още от миналата година, че много от обявените за починали от ковид са починали от други болести, и че статистиките са масово надувани и манипулирани. От ковид има спасение, защото има нулеви проценти смъртност. От ваксините, обаче, няма спасение, защото те доказано увреждат и убиват.
Затова хора като нас си правят труда да пишат за тези вреди, барем повече хора да чуят за какво става дума и да се предпазят от това безумие, наречено ковид ваксини.
цитирай
3. nikikm - Здравейте!
09.12.2021 22:12
Прекрасен материал и поздравления от съмишленик,при това от Горна. (: Ще са нужни много усилия,хората са жестоко оглупявани от пропагандата,бих казал до идиотизъм.Просвещението взе да става риск и неблагодарност,но пътят трябва да се извърви!Поздрави!
цитирай
4. vesever - Nikikm
09.12.2021 22:51
Привет!
Винаги се радвам да срещна смислени хора, запазили здравия разум!
Благодаря за посещението, от Горна :)
Така е, хората са масово с промити мозъци от безумната ковид пропаганда. Рано или късно, вярвам, всички ще се усетят. Само че за мнозина ще бъде късно, ....
цитирай
5. lexparsy - Браво Веси!
10.12.2021 02:06
Пак коментирам така семпло защото многото думи и доводи са само повод за антиРазумът да бълва нови лъжи и демагогии и заблуди за произхода причината и демагогското тълкуване на тази нарочена ни пандемия с която антиРазумът който е промил нашият съзнателното мислене постига един глобален организиран физически и духовен и социален нарочен и организиран тероризъм срещу човечеството, а и за контрола над него...
За хора като тебе търсещи истината и наречени будители винаги истината изплува когато успеем да запазим нашата духовна цялост и душевна себеосъзнатост.., които са естествена ваксина срещу агресията на АнтиРазума, както го наричам... :-()
Моите почитания приятелко!
Лекс
цитирай
6. nedovolen - Да, ама управниците не бръснат тези ...
10.12.2021 09:07
Да, ама управниците не бръснат тези конференции.
Дано ние, да не се събудим някоя сутрин обръснати.
:)))
цитирай
7. vesever - , Лекси, промитите мозъци са много, ...
10.12.2021 11:47
,Лекси, промитите мозъци са много, за съжаление, ала и будните и трезвомислещи те сме много и дай Боже да преобърнем това безумие.
Поздрави и от мен в този дъждовен ден!
цитирай
8. vesever - Ники, все повече медици и специа...
10.12.2021 11:49
Ники, все повече медици и специалисти в световен мащаб алармират за вредите от ко'вид ва'ксините. знам, че управниците следват планове, ала колкото повече хора чуят истината, толкова повече нараства шансът да се прекрати безумието на ваксинаторите...
цитирай
9. nikikm - 4. vesever - Ник
11.12.2021 17:54
Май, освен да публикуваме е време нещо да се прави и някой трябва да направи първата крачка.Време за обединение,време разделно...и последно, за българите!
цитирай
10. vesever - Мисля, че назрява моментът и за т...
11.12.2021 19:56
Мисля, че назрява моментът и за това...и Бог с нас!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4064101
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16018
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол