Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2021 12:12 - Публикация от PUBMED, официалната национална библиотека с медицинска литература на САЩ,
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1458 Коментари: 8 Гласове:
14

Последна промяна: 04.12.2021 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наскоро обещах на приятели да пускам още публикации от официални медицински източници. Voila. 
Накратко съдържанието: Ваксините срещу ковид влошават болестта, т. в. ваксинираните хора се разболяват по-тежко. (Я да видим, какво лъже и маже ковид пропагандата - твърди точно обратното, че ваксинираните боледували леко.
Рискът от влошаването на болестта вследствие на ваксините не е оповестен на участниците в клиничните изпитания и те не са наясно с рисковете.
(Я виж ти, а на всички ваксиниращи се хора по света да не би да са оповестени рисковете? Не са оповестени, тъкмо обратното, лъгани са, че ваксините били безопасни и сигурни.)
Е, виждаме колко са безопасни и сигурни, на базата на случващото се в масово ваксинираните държави. И слепец би видял!

И така, да преминем директно към публикацията, в дословен превод. Заострям вниманието ви на най-важните моменти, с почернен шрифт и удивителни, наблегнете на тях.

Заглавието: Оповестяване на информирано съгласие на участниците в изпитването на ваксини за риска от влошаване на клиничното заболяване с ваксините срещу COVID-19

Дословен превод:
Резюме
Цели на проучването: Разбирането от страна на пациентите е важна част от спазването на стандартите на медицинската етика за информирано съгласие при проектите на проучвания. Целта на проучването е да се определи дали има достатъчно литература, за да се изисква от клиницистите да разкриват специфичния риск, че ваксините срещу COVID-19 могат да влошат заболяването при излагане на предизвикателство или циркулиращ вирус.  

Методи, използвани за провеждане на проучването: Публикуваната литература беше прегледана, за да се идентифицират предклинични и клинични доказателства, че ваксините COVID-19 могат да влошат заболяването при излагане на предизвикателство или циркулиращ вирус. Бяха прегледани протоколите от клинични изпитвания на ваксини COVID-19, за да се определи дали рисковете са надлежно оповестени.  

Резултати от проучването: (тук четете внимателно)!!!!!
Ваксините срещу COVID-19, разработени да предизвикват неутрализиращи антитела, могат да сенсибилизират реципиентите на ваксината към по-тежко заболяване, отколкото ако не са били ваксинирани!!!!!. Ваксините за SARS, MERS и RSV никога не са били одобрявани!!!!!, а данните, получени при разработването и тестването на тези ваксини, предполагат сериозна тревога: че ваксините, разработени емпирично чрез използване на традиционния подход (състоящ се от немодифициран или минимално модифициран коронавирусен вирусен шип за предизвикване на неутрализиращи антитела), независимо дали са съставени от протеин, вирусен вектор, ДНК или РНК и независимо от метода на доставка, могат да влошат заболяването!!! с COVID-19 чрез усилване, зависимо от антителата  (ADE). Този риск е достатъчно скрит в протоколите от клиничните изпитвания!!!!!!! и формулярите за съгласие за текущите изпитвания на ваксината срещу COVID-19, така че е малко вероятно пациентите да разберат адекватно този риск!!!!!, което възпрепятства истинското информирано съгласие !!!!!! на участниците в тези изпитвания.!!!  

Изводи, направени от проучването, и клинични последици: Специфичният и значителен риск от АDЕ на ваксините срещу COVID-19 е трябвало да бъде и трябва да бъде разкрит на видно и независимо място на участниците в изпитванията на ваксината в момента, както и на тези, които се набират за изпитванията, и на бъдещите пациенти след одобрението на ваксината!!!!!, за да се спази стандартът на медицинската етика!!!!! за разбиране от страна на пациентите за информирано съгласие.

Моят малък коментар: Да обобщим: На базата на данните от протоколите на клиничните изпитвания, ковид аксините влошават протичането на болестта, ваксинираните боледуват по-тежко, отколкото ако не са били ваксинирани и този риск не е оповестен на хората, и не само, че не е оповестен, ами и са грозно подвеждани да се бодат!!!

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/

image

 



Гласувай:
14



1. nedovolen - Браво, Весе! Нали ти казах, който ...
04.12.2021 12:27
Браво, Весе!
Нали ти казах, който го сърби да се боцка, ще има възможност да гледа Мутафова и Парцалев на живо.
Някои ще ни обвинят в "отнемане на животи". Ами да им го дадат, ако могат.
:)))
цитирай
2. vesever - Ники, точно това е най-грозната ...
04.12.2021 12:30
Ники, точно това е най-грозната лъжа, защото именно ваксините отнемат животи и от ваксините почват да умират повече хора, отколкото от "болестта" /видяхме официални статистики от масово ваксинирани държави, където вече има над 3 пъти повече умрели ваксинирани спрямо неваксинирани. Това за по-малко от година. А след две, след пет години - броят на жертвите поголовно расте!
Обаче има много хора, които са подведени и освен лъжите на ковид пропагандата, друго не чуват. За тях си е, разбира се, ала аз и много други като мен опитваме да отрезвим колкото се може повече хора....така де, за да не се налага да гледат наживо представление на Мутафова и Парцалев.... (((
Поздрави, следобед хващам гората! )))
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Весе!
04.12.2021 13:11
Един приятел, след първата ваксина се разболя тежко!
Сам си го обясни, че е бил на път да се разболее преди ваксинирането
И какво се е получило Вкарали са му допълнително зараза, да я подсиляТ!?

Да го обясним нагледно на невярващите
Ако в една кофа има малко мътна вода и в нея налееш допълнително ,още от същата вода, единственият резултат ще бъде увеличението на мътната вода! Тя няма да стане нито по- малко , като количество, нито по- малко мътна!

Всичко най- добро ти пожелавам!

цитирай
4. vesever - Иване, привет! Интересното е, че ...
04.12.2021 13:19
Иване, привет!
Интересното е, че хората, които се ваксинират, тъй като са заслепени, отказват да видят реалността. Те са се хванали за ваксините като за спасителна сламка, а после, като почнат да се давят, не си дават сметка, че спасението им е измамно.
Много ваксинирани хора в масово ваксинираните държави се разболяват тежко, биват хоспитализирани, има вече и много умрели.
Ваксините отслабват имунната система и съсипват човека с времето и за това говорят не само редица реномирани медици, ами и реалността в масово ваксинираните държави го показва недвусмислено...
Ама нали знаеш онази приказка за главата шамандура...който не умее да мисли, просто не умее и няма и как да проумее...

Поздрави и от мен!
цитирай
5. elenkokoschkov - БРАВОС!!
05.12.2021 15:31
И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БРАВОС!
ЕДНА БУДНА СРЕД ТОЛКОВА СПЯЩИ!
цитирай
6. vesever - elenkokoschkov
05.12.2021 18:33
Спящите наистина са много, за съжаление, ала и будните сме много!
Благодарско :)
цитирай
7. elenkokoschkov - Цитирам Вазов ,леко изменен!
05.12.2021 20:03
elenkokoschkov написа:

ЕДНА БУДНА СРЕД ТОЛКОВА СПЯЩИ!
Природата веща, беше се сбъркала,
тя от теб да стори гениий ,бе искала!
И затова в глава ти ,като в една пещ,
хвърли толкоз пламък и огън горещ!

цитирай
8. vesever - Не мога да се меря с Вазов, ала ето скромния ми отговор, адаптиран към мен
05.12.2021 22:00
Без Огън и Плам нима се живее -
Душата ми цяла е Порив и Страст,
в мен Огънят нека гори и не тлее,
и нека да стопли целия Свят!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4046233
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16015
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол