Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2021 20:20 - И сега какво следва?!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1236 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 29.11.2021 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да обобщим. Появи се нов щам от Южна Африка, у напълно ваксинирани хора. Лекарите от Южна Африка казват, че не е по-заразен от предишните, бил с много леки симптоми.
От Европа твърдят, че е 3 до 5 пъти по-заразен и смъртоносен от предишните! Нашите умници също припяват, да не са по-назад! Ма моля ви се, тия номера вече ги знаем, толкова са прозрачни и плоски! 
Българите не сме склонни и с една или две дози да се бодем, псевдопрофесорите приканват за трета и се жалват, че твърде малко българи сме ваксинирани ))).
И след като по-напредналите обявиха официално, че и третата доза няма да подейства срещу щамовете, то какво да се очаква - 4-та, 5-та,10-та и n-та доза?! Не че те ще подействат, ала вече са произведени милиарди дози, нали трябва да ги употребят! 
И децата от детската градина вече разбират измамата!!! 
Интересно ми е, обаче, докога лековерните хора ще се връзват на лъжите на ваксинаторите и ще позволяват да ги правят на маймуни!!!
Лека нощ!



image



Гласувай:
9



1. nedovolen - Какво следва ли. Нека се изходи н...
30.11.2021 09:33
Какво следва ли.
Нека се изходи някой от залата.
На първо време очаквай няколко опортюнистични поста от постни подобни.
:)))
цитирай
2. vesever - Ники, циркът на лъжците ваксина...
30.11.2021 09:40
Ники, циркът на лъжците ваксинатори е пълен, вече вземат хората за мезе ((
Ако има кой да им вярва, де.
Не знам за постове, не е моя работа, аз си гледам своя блог и приятелите, през последните месеци са се появявали при мен опоненти, хора, които освен зомбивизора друго не чуват, и са се пробвали да ме хвърлят по върбите и да убеждават напористо, че черното е бяло - отговарям им колкото мога учтиво, обяснявам, който рзбрал-разбрал, и ги пускам да си одят по пътя )). При толкова много информация, да си затварят очите, техен си избор, аз не мога да им помогна...
Хей, честит първи сняг, ей досега танцувах боса в снега )))
цитирай
3. vesever - П. П. Ники, ето какво ми прати приятелка във фейса, да се смееш ли, да плачеш ли...
30.11.2021 09:55
Н
От Людмил Ненов
Днес цял ден ми е смешно. Тоя Омикрон изби рибата. И се сетих за един виц -приказка от детството ми. Та, живяла в едно кралство-господарство една принцеса-нимфоманка. Тя придумала баща си - краля, да разгласи, че ще я даде за жена (заедно с половината кралство, разбира се) на този, който успее да я задоволи 10 пъти подред. Ако не успее, обаче - на дръвника. Заприиждали отвсякъде принцове, знатни особи, не толкова знатни особи, но никой не успял в задачата. Чул за това и "наш ГанЯ" и отишъл да си пробва късмета. Почнал той, и след всяко задоволяване, драскал с тебешир на таблата на леглото чертичка. Едно, две, три, четири, пет, шест, седем... Принцесата била на седмото небе, но след като Наш ГанЯ я подхванал за осми път, тя взела да се замисля: "Абе, хубаво ще ми бъде с тоя в началото, ама после сигурно ще ми писне да ме лашка всяка нощ така. А и какво ще си помислят в съседните кралства, като взема да се появявам публично с този брадат, миришещ на чесън тъмен балкански субект?" И започнала скришом да трие чертичките от таблата. Нашият обаче продължавал още и още, но по едно време се усетил, че нещо не е наред, издебнал я и я хванал в момента, когато трие чертичката. Ядосал се "ГанЯ", плюл си на ръкава, изтрил всичко от таблата и рекъл: "Е, хайде отначало!"
Та така, мили ми "вак$ъри". Започна ли да ви светва под шапките? Двете ви ИГЛИ вече ги няма! ЗАНУЛЕНИ СТЕ. СерИфикат йок. Ако решите да си праснете още 2 игли, ще ви занулят пак, бъдете сигурни. И така, докато оцелелите от генната терапия станат безволеви служебни хора. И това ви казвахме навремето ние, лудите ганьовци, дето не вярваме в нАуката. Какво още трябва да се случи, за да застанете до нас на барикадата? Мислете! Мислете и за други предстоящи събития - финансови, енергийни, климатични, биологични. И там ви чака зануляване, всички ни чака. Дали ще стане - от нас зависи - от всички нас. Мислете и за децата си бе, мама му стара! Ако сега започнете да мислите по-широко, ако имате доблестта
цитирай
4. vesever - Продължение....
30.11.2021 09:56
Та така, мили ми "вак$ъри". Започна ли да ви светва под шапките? Двете ви ИГЛИ вече ги няма! ЗАНУЛЕНИ СТЕ. СерИфикат йок. Ако решите да си праснете още 2 игли, ще ви занулят пак, бъдете сигурни. И така, докато оцелелите от генната терапия станат безволеви служебни хора. И това ви казвахме навремето ние, лудите ганьовци, дето не вярваме в нАуката. Какво още трябва да се случи, за да застанете до нас на барикадата? Мислете! Мислете и за други предстоящи събития - финансови, енергийни, климатични, биологични. И там ви чака зануляване, всички ни чака. Дали ще стане - от нас зависи - от всички нас. Мислете и за децата си бе, мама му стара! Ако сега започнете да мислите по-широко, ако имате доблестта да признаете, че 2 години са ви правили на идиоти и застанете до нас, играта ще приключи много бързо.
Психопатите са се разбързали и правят грешка след грешка. Време е ние да започнем да ги притискаме. Има много начини, и ще стане. Вече нямам никакво съмнение.
Лека вечер и умната (ако не - русата)!
цитирай
5. nedovolen - Благодаря за обширните рекомен...
30.11.2021 10:10
Благодаря за обширните рекоментари и честито ти първи сняг. При нас е поредния дъжд.
Една пенсионерка ми вика, докато не ни разредят, няма да мирясат.
Пиши си каквото мислиш за правилно и хич да не ти пука.
:)))
цитирай
6. vesever - О, разбира се, споделям редовно ...
30.11.2021 10:15
О, разбира се, споделям редовно информация с цел да стигне до повече хора...От нищо не ми пука, защото истината трябва да излезе наяве и вече излиза!
Ха да сме живи и здрави!
Зимата е тук , а ако Янтрата ми замръзне, ще е приказка отново)))
цитирай
7. nedovolen - Доц. Ат. Мангъров - ако на времето ...
30.11.2021 12:04
Доц. Ат. Мангъров - ако на времето бях учил математика, сега щях да работя вирусолог.
На въпрос на водеща, че новата Омния /мое наричане на Нещото/, ако не дойде до 06.12, кво щяло да стане.
Той я попита, на 06.12 в колко часа?
Край на цитата.
:)))
цитирай
8. vesever - Хе Хе, Мангъров е точен отвсякъде, ...
30.11.2021 12:39
Хе Хе, Мангъров е точен отвсякъде , слава Богу, че има Специалисти като него.

Именно, смешното е, че политици и математици решават медицинска криза...
Как беше за главата шамандура...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4070343
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16019
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол