Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2021 20:20 - Въпрос с понижена трудност!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1723 Коментари: 8 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Реторичен, естествено. Защо световните здравни власти измислиха инжекции за здравите хора, но не и адекватни медикаменти за ковид болните?

Медикаменти за ковид болните всъщност има, ала СЗО ги забранява. Става дума за евтини, достъпни и ефикасни медикаменти, които дават добър резултат при лечение на ковид болни. Само че това не е изгодно за СЗО, те истерично напират да набутат експерименталните опасни ваксини за милиарди!

Редица реномирани американски професори, имунолози, вирусолози, шефове на здравни заведения, под клетва пред сената свидетелстват за отлични резултати при лечение на свои ковид болни пациенти с ивермектин, още в края на миналата година!!! Същото свидетелстват лекари от Канада и Европа.

Какво се случва, обаче! Тези лекари биват преследвани и дискредитирани, защото медикаментите, с които успяват да излекуват ковид болните, са забранени от СЗО. Протоколите за лечение, спуснати от СЗО, според същите тези лекари, са неадекватни и влошават състоянието на пациентите, вместо да им помагат. И още нещо, още по-сериозно. Същите тези американски професори медици потвърждават пред сената, че могат да бъдат спасени над 70 % от ковид болните, ако се прилагат адекватните медикаменти, за които те свидетелстват, с които са лекували свои пациенти. Изказванията на американските медици пред сената ги пуснах наскоро в блога си, всеки може да ги чуе и да се замисли за ситуацията с ковид болните.

В нашите болници също не лекуват адекватно и състоянието на много пациенти се влошава вследствие на това, а много и не оцеляват.

Увеличава се броят на медиците, които настояват да се ползват правилните медикаменти за лечение на ковид болни. Успеят ли да преобърнат болничните политики, базирани на протоколите за лечение, спуснати от СЗО, над 70 % от хората, които биват обявявани за ковид починали, имат шанс да избегнат смъртта!




Гласувай:
18



1. radostinalassa - Ивермектинът убива...
17.10.2021 20:56
някакъв кръгъл червей в червата и около десетина вида вируси. Връзката е очевидна. Единственият продукт, който убива милионите снесени яйца в нас от паразитите е карамфилът, малки пръчици, които се дъвчат. Тези червеи изяждат нашите витамини и микроелементи и борбата с Ковида и сие става много трудна. Да не говорим за химтрейлите, които изсипват около нас алуминий и пр.





цитирай
2. germantiger - защо само канада и европа са в пос...
17.10.2021 21:16
защо само канада и европа са в постинга

какво свидетелстват лекарите от велика русия

какво е казал путин, какъв е челния руски опит ?
цитирай
3. vesever - Радостина, да. . . адекватните лекари могат да ...
17.10.2021 21:24

адекватните лекари могат да реагират адекватно, за съжаление, при положение, че повечето слушат неправилните наредби, става лошо.
А лошото е също, че масово хората са лъгани за това как се лекува ковид и когато умират хора, биват обявават за умрели от ковид, а не от неадекватното лечение... и много хора вярват, че е така.
цитирай
4. vesever - За САЩ, Канада и Европа споделям. В ...
17.10.2021 21:58
За САЩ, Канада и Европа споделям. Най-често следя случващото се в Европа, защото нашите управници се водят от решенията, които се вземат в ЕС и опитват да притискат хората, както го правят в ЕС.
В Русия ваксинирани са само 32 % от населението, което значи, че са разумни и трезвомислещи хора /както и болшинството от българите, които отказваме ваксинациите.
цитирай
5. germantiger - чао
17.10.2021 22:40
блг за отговора

все пак не мисля, че хората в русия са ТРЕЗВОмислещи
цитирай
6. anetta - Давам факти..
17.10.2021 22:43
мой близък човек, наскоро се ваксинира, извиха му гадно ръцете и беше принуден. В момента е с ковид.
И мамка му..защо е тази ваксина..съжалявам за грубия изказ, ама дори и доброто ми възпитание си има граници..пред безумията и рекета, който прилагат.
цитирай
7. vesever - germantiger
17.10.2021 22:52
при положение, че не са се поддали на масовата ваксинационна психоза, за мен са трезвомислещи.
чао.
цитирай
8. vesever - Анета, привет!
17.10.2021 22:55
Уви, вредите от ваксините вече са факт, масово зарази, уврецдания и смърти в масово ваксинираните държави.
В България също някои се подлъгват да се бодат и с времето се развиват тежки ефекти..
Мои познати се ваксинираха, мъжът с високо кръвно, а преди това никога не е имал високо кръвно, жената с постоянни нарушения на вестибуларния апарат, след ваксинацията.
Препаратите, наречени ваксини, причиняват предимно сърдечни проблеми и проблеми на нервната система...
и да, принудата е човекоубийствен акт на ваксинаторите, нарушение на всички медицински и човешки закони.
...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4065982
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16018
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол