Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2021 20:20 - Световнопризнат разработчик на ваксини: Ковид ваксините са много, много сериозна грешка!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1730 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Думите са на Geert Vanden Bossche, международно признат разработчик на ваксини, ръководител на Службата за Разработване на Ваксини в германския Център за Проучване на Инфекции. Накратко есенцията на интервюто, което пускам като линк от bitchute, тъй като ковид пропагандата го трие от всички "официални" платформи. Защо? Защото не искат хората да разберат истината за ковид ваксините. Информацията от разработчик на ваксини е от кухнята, ако той не е наясно, кой ще е по-наясно от него?! В началото на изказването си Геерт ванден Боше говори за вредата от локдауните, обяснявайки, че само възрастните хора трябва да бъдат изолирани, тъй като тяхната имунна система е отслабена. Локдаун за младите хора, затваряне на училища, унивесритети, заведения, намира за грешка и лоша идея и още от началото на панденията се обявява против. Обяснява причината, а именно, че естественият имунитет се възпрепятства чрез пандемичните мерки, защото при срещата на човек с вируса, човек изгражда естествена имунна реакция.
Есенцията на интервюто касае ваксините срещу ковид. В прав текст казва, че тези ваксини, ако и да са разработени от добри специалисти, и не омаловажава труда на колегите си, не са пригодни за войната с ковид, описва ги като неподходящо оръжие. Обяснява защо. Това са профилактични ваксини и да се прилагат на милиони хора по време на епидемия, ще доведе до сериозни вреди, защото ваксините потискат, точната дума, която ползва, е "побеждават" естествената имунна система на човека, която трябва да се пребори с вируса. В прав текст казва, че ваксинирането на милиони хора с тези ваксини е грешка и набляга, че е много, много сериозна грешка. Обяснява процеса на преборването на организма с вируса, което се случва благодарение на NK /natural killer/ клетките в организма ни. Тези NK клетки са бели кръвни телца, които убиват вирусните клетки. Антителата идват на по-късен етап за защита. Ваксината предизвиква специфични дълготрайни антитела (specific long-lived antibodies), които побеждават нашите естествени антитела. Въпросните дългосрочни антитела ще се активират всеки път, когато човек се срещне с вируса, те не могат да бъдат изтрити от организма ни, а вродената ни имунна система ще остане потисната и отслабена при всяка следваща среща с вируси. Набляга на факта, че вследствие на ваксиниране с тези ваксини, човек остава без имунна система в дългосрочен план, че човек загубва всякаква защита срещу всеки вирус и вариант на вируса, че човек остава без имунен отговор. Имунитетът става нулев. Всичко това той казва в прав текст, използвам точните му думи и изрази.
Мой много кратък коментар по темата: Когато и разработчици на ваксини почнат да предупреждават за опасността от ковид ваксините и да призовават да не се ползват, положението е критично, а „конспираторите“ все пак сме обнадеждени, че разумът ще надделее.
В първото видео е интервюто с Боше, 1 час.
Във второто видео е краткият призив на специалиста към СЗО да се организира научен дебат на специалисти по повод ваксинациите и ефектите от тях. Не съм чула от СЗО да са реагирали! Защо? Защото за ваксинаторите не е изгодно хората да чуват научно обоснованите становища на специалистите. Хората трябва да вярват безусловно и безпрекословно на ковид пропагандата в лицето на властите. 
 

https://www.bitchute.com/video/qLDmjrdulewP/

https://www.bitchute.com/video/LC82lFp6DKzO/



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andorey - Не казва точно това - https://e-...
16.10.2021 22:13
Не казва точно това - https://e-zdravey/bg/d-r-bossche-shte-ima-razrushitelni-posledstviya-ot-masova-vaksinatsiya-po-vreme-na-pandemiya/
цитирай
2. vesever - https://e-zdravey.com/bg/d-r-bossche-shte-ima-razrushitelni-posledstviya-ot-masova-vaksinatsiya-po-vreme-na-pandemiya/
16.10.2021 22:28
Ето статията, която ми пращате. Тя не се разминава с моята информация. Ще има разрушителни последствия от масовата ваксинация по време на пандемия, да, това казва, а няколко минути след това в интервюто казва, че тази ваксинация е много, много сериозна грешка /very, very serious mistake са точните му думи/. След което обяснява точно как действат ваксините и как оставят ваксинирания с нулев имунен отговор /null immune response са точните му думи/, защото, както след това обяснява, ваксините блокират/побеждават вродената имунна система на ваксинирания. Изслушайте цялото интервю, да да чуете всичко, което казва! 1 час трае.
цитирай
3. vesever - Трия коментари с обиди към блогери и ...
17.10.2021 08:11
Трия коментари с обиди към блогери и към хора, които уважавам. Току_що изтрих един такъв.
В моя блог това отношение не минава, обяснявала съм го, ала някои не са разбрали. Без повече обяснения, достатъчно обяснявах.
Споделям много сериозна и важна информация в блога си и целта ми е тя да стигне до максимално много хора.. Никого не съм обидила, така че не приемам агресивни и обидни коментари. Ако на някои блогери им липсва елементарно възпитание и се втурват с обиди да коментират, това не е дискусия и само говори лошо за тяхното ниво, на което аз не бих паднала и такива нямат работа тук.
Също така, за излишни спорове време нямам, така че не се хабете.
Който чул, чул. . Който разбрал, разбрал. Това е последно обяснение от моя страна!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4044876
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16015
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол