Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2021 20:20 - Послучай годишнината - с малко закъснение
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4340 Коментари: 12 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера се навърши една година от обявяването на локдауна. Кратка ретроспекция: На 13.03.2020 г. обявиха заключването у нас, при само няколко заразени. Ген. Мутафчийски почна със заплашителен тон и израз да говори за "яко мрене". За една година ковид, в България смъртността от вируса според официалните статистики е 0,15 %. При тази смъртност, която е твърде далеч от необходимата за обявяване на епидемия, ние вече цяла година имаме пандемия и всеобща психоза и поетапно съсипване и на икономиката, и на психиката на хората. На даден етап стана ясно, че ПСР тестовете дават масово грешни резултати и това вече е обществена тайна. Но и до ден днешен именно тези фалшиви резултати пълнят статистиките. Отварям скоба за сравнение - от вчера новите случаи са 3 000 за ден, а през 1995 от уханския грип заразените у нас са 10 000 на ден. Масово обявяват за заболели хора, които са асимптоматични, с положителни ПСР тестове. Разлика между заболели и заразени не се прави. В ковид отделенията приемат много хора, които нямат ковид или които са асимптоматични вирусоносители. Много от тях завършват с летален изход. От САЩ материали, доказващи тази измама в ковид отделенията, се цензурират, видеота се изтриват. В България имаме разследвания на журналисти, по сигнал на хора, че техни близки, починали от други болести, се обявяват за ковид. А един български медик с изявления в медиите съобщава, че само при него са постъпили към 2000 такива сигнали. После заляха съзнанието на хората с идеята за нуждата от ваксини, които ваксини дори не са разработени за ковид, изкараха ги за отрицателно време и все още са в етап на клинични изпитвания.. След масови ваксинации в други държави се установи, пак според официалните статистики, че броят на новозаразените след ваксиниране рязко се покачва. Ваксините не само, че не предпазват от вируса, но почнаха да дават и много тежки странични ефекти, вкл. смъртни случаи - във всяка една от държавите, в които се правят ваксинации, се съобщава за такива случаи и броят им расте. В 9 европейски държави преустановиха ваксинационния процес в следствие на обезпокояване от зачестилите тежки ефекти от ваксината. От самото начало на пандемията се събират медици от всички страни, които предупреждават хората за цялата манипулация с пандемията и ваксините. От СЗО продължават да лъжат хората, че опасност от ваксините няма, въпреки случващото се. Очаквам, че ще успеят да натиснат за продължаването на ваксинационните процеси. Но много хора почват да се усещат след случващото се, почват да си задават въпроси и да не приемат безрезервно и безусловно неоснователните и лъжливи "уверения" от "висшестоящите". Аз също съм от тези хора. Наскоро някой ми каза: Все пак, Бог ще има последната дума. Не знам дали ще е така, но се надявам и нека Бог ни пази всички! Честита "годишнина"    

image              



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zax - По случай годишнината с право ме...
14.03.2021 20:48
По случай годишнината с право мерене целнаха клиентите на Зеника. Няма лошо. За такива като мен ще осигурят с предимство и втората доза. После дори да опровергаят, като пътник с вече платен билет ще получа друга.
Точно като радиацията за която платих 200+, а поради това че в деня, някоя се отказа а болницата няма право да съхранява повече от 24-часа, ми казаха. Честито, плащаш едно - получаваш две. И ми издадоха сертификат за зелено човече когато минавам през скенерите на летищата, митниците и т.н.

:)
цитирай
2. vesever - Заксън, ще има още да целват, всичко ...
14.03.2021 21:09
Заксън, ще има още да целват, всичко предстои. Не избързвай, рисковете са много големи!
Поздрави!
цитирай
3. zax - Ми Веси. Бог к'вото дал, на ZAX го ...
14.03.2021 21:47
Ми Веси.
Бог к'вото дал, на ZAX го натресъл.
Вече в очите ми е като мойта щерка която за пореден път чете ютюба и импровизира азиатска кухня.
... и не само това.
цитирай
4. vesever - Супер, Заксън )) И моята щерка ...
14.03.2021 21:58
Супер, Заксън ))
И моята щерка готви разкошно, модерни гозби и много често ме отменя )
цитирай
5. elenkokoschkov - ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ШАРЛАТАНИЯ!
15.03.2021 09:50
ЗА ПАРИ!
:):)!!
ТРУПОВЕ ЩЕЛИ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО-ТАРАТАНЦИ!
цитирай
6. hloris - Веси,
15.03.2021 12:06
не зная,но и аз много се колебая относно ваксините,защото не са достатъчно добре проучени...преди две седмици ходих при личния си лекар за рецепти,изписвани по рецептурна книжка,и той ми каза задължително да се имунизирам,защото попадам в т.нар.рискова група....но съмненията на този етап не ми позволяват да го направя.
Относно вируса,че го има,да има го..и че убива убива...Кирил при когото ходих на тренировки почина именно от него само на 47 години,на една моя приятелка дъщеря и,която е само на 36 години същосе разболя от него,в момента се лекува от него в къщи,пие някъде около 18 вида хапчета,включвайки в това число и витамините....но относно ваксините и аз се колебая ,и то доста.

За мен това си е чиста биолоагична война,защото много учени са единодушни,че няма как по естествен път да се навържат тези четири белтъка в него,два от които са присъщи на СПИН....каквото и да е,то истерията е пълна и тотална,масово хората вече образно казано луднаха,защото стресът наистина е голям....моята приятелка,след като дъщеря и се разболя още на друтгия ден се ваксинира....два дни не се чувстваше добре,сега вече си е ок,но както казах аз съм пълен скептик по отношение на същите тези ваксини....пиша малко разпиляно,но....бързам.

Поздрави за навременния пост....и все пак всичко си опира до индивидуалното решение на всеки,и до най-вече индивидуалната реакция на всеки човек поотделно.Не случайно се подписват тези деклрарации за информирано съгласие.
цитирай
7. troia - Здравей, Веси!
15.03.2021 12:42
Около мен имаше доста скептици, че всичко е лъжа и една голяма манипулация, но когато се разболяха сега приказват друго. Личният опит е най-важен.
Аз се ваксинирах точно тези дни преди голямата шумотевица около Астра Зенека и точно с тази ваксина. Имах странични ефекти, но сега съм добре. Не съжалявам и пак бих се ваксинирала. Истината е, че всички лекарства са вредни. Вземете една листовка на едно обезболяващо като аолин и вижте колко много противопоказания има. Същото е и с антибиотиците. Най-добре човек да е здрав и да не му се налага да пие или да си бие ваксини, но се налага да избираме по-малкото зло пред по-голямото.
Хубава тема си избрала, Веси. Добре е да се чуят различни мнения, а всеки сам да решава за себе си.
Поздрави, приятелко!:)
цитирай
8. vesever - elenkokoshkov
15.03.2021 12:58
Има хора, които се поддават на манипулацията и вярват сляпо на това, което ни говорят по новините. Работя по проект за Пфайзер и ежедневно през главата ми минават всички новини от Европа по темата корона...и постепенно цялата инсинуация изкристализира....
цитирай
9. vesever - Тони, привет!Много хора са пр...
15.03.2021 13:10
Тони, привет!
Много хора са притеснени.
Вируса го има, но не в този мащаб, в който ни лъжат.
Можеш да вземеш официалните статистики и да сметнеш.
В световен мащаб смъртността е 0.06 %.
В България е 0.15 %. В САЩ 0, 13 %.
И за други държави, навсякъде процентът е нулев.
На базтаа на този процент локдаун е тотално необоснован.
На фейсбук стената си пускам редовно интервюта с водещи медици на Запад, които предупреждават за опасността от ваксините, Хората масово НЕ СА ИНФОРМИРАНИ какво се случва, защото тези медици биват заглушавани и уволнявани. Понеже говорят политически неугодни неща.
Има много хора, които умират от други болести, но ги обявяват за ковид. Не казвам, че няма и починали от ковид, но и дума не може да става за епидемия при наличните проценти смъртност.
Наскоро във фейса публикувах предупреждение под формата на интервю със световно признат разработчик на ваксини, който обяснява научно и обосновано, че прилагането на тези ваксини е много сериозна грешка и призовава да ги спрат. Някой в България да е чул за това?
Има и лекарски комитет от цял свят, който се противопостава на ваксините и пише и до СЗО, да е чул някой и за тях? Не! Масово крият действителността и лъжат хората.
Разбира се, всеки сам си взема решението. лошото е, че хората са подведени.
А фактът, че производителите на ваксини искат освобождаване от отговорност, за мен е престъпно деяние. Кой да поеме отговорност, уплашените хора ли?
Да пази Господ и дано всичко се развие добре за хората!


цитирай
10. vesever - Кати, привет!Разбира се, всеки ...
15.03.2021 13:18
Кати, привет!
Разбира се, всеки сам прави личния си избор.
Между другото, забелязвате ли как изчезна сезонният грип, сега всичко е ковид и всеки болен е от ковид...
Между другото, медици говорят, че ковид може да се лекува по нормален начин, медикаментозно, но в случая с пандемията стъпките по лечението му са неадекватни и не успяват да помогнат на хората адекватно.
С всичко това това много се спекулира.
Но се надявам, че рано или късно всичко ще отмине и дай Боже всички хора да са добре!

Прегръдки, Кати!
цитирай
11. barin - Здравей, Веси. Локдаунът обърка ...
16.03.2021 07:29
Здравей, Веси. Локдаунът обърка много планове на хората и ми се струва, че започна да ги отдалечава. От общуване само по интернет чрез messanger, skype и viber няма голяма полза.
Поздрави!
цитирай
12. vesever - Иване, така е. Хаосът е пълен и вр...
16.03.2021 10:11
Иване, така е. Хаосът е пълен и вредите са очевидни. Медици обясняват, че локдауните носвт вреди, не само заради отчуждаването на хората, лишени от нормално общуване, но и защото по този начин се възпрепятства стадният имунитет, който се изгражда вследствие на сблъскването на хората с вируса. Прилагат се изкуствени мерки и неадекватни начини на "лечение", които повече вредят на хората, отколкото да помагат...

Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4044991
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16015
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол