Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2017 13:22 - Пращат Борисов в пенсия! Вижте кой ще го замести!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3213 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Пращат Борисов в пенсия! Вижте кой ще го замести!  

imageВ България се извършва тих и за момента невидим преврат.

ГЕРБ иска да остане на власт, но без Борисов, тъй като безкрайното му царуване води партията към политическо самоубийство.

Гафовете, които следват един след друг, напечените въпроси, които остават без отговор, непремислените изказвания, които после твърди, че не е казал, настройват част от електората отрицателно и феновете на мачото оредяват.

Скоро Борисов ще бъде принуден да се оттегли, за да се заздрави партията и да покаже ново лице пред избирателите си.

Според варненски сайт, американските ни ментори не са доволни от начина, по който се ръководи страната, искат по-верни и доверени хора, а не такива, които са верни до болка и до умопомрачение на ЕС. Нужни са им политици, които ще свирят по свирката на САЩ и даже за миг няма да допускат, че можем да затоплим отношенията си с Русия. А Борисов изтърси, че ще съдействаме да паднат санкциите и това му отряза главата. Всъщност това беше последното камъче, което препъна колата, на която той се возеше безметежно. Вождът се кланяше се хем на Меркел, хем на Ердоган, хем смигаше тайно на Путин… И това вбеси задокеанските ни „братя“.

Затова те се обърнали към най-верния си човек дежурният им „информатор“ и самоотвержен личен докладчик Цветан Цветанов, който слушал и слушкал всичко.

imageПо информация на сайта били активирани  всички „умни и красиви“ и хора на  Фондация „Америка за България“. Те създавали илюзията, че Борисов е нехаресван, амортизиран и трябва да си ходи.

Планът бил ГЕРБ да смени премиера си, и да сложи начело на държавата послушната марионетка Росен Плевнелиев. А Цветанов да му дърпа конците, както ги дърпаше, докато Росен беше президент. Пък Борисов да бъде пратен в пенсия и за утешение да му се даде титлата почетен председател на ГЕРБ. И да му бъде обещан президентския пост след време.

Всъщност може и да има такъв план, но дълбоко се съмняваме и не сме съгласни с публикуваното от сайта. Защото звучи като политическа фантастика.

Цветанов е човек на САЩ наистина, но Борисов няма лесно да се даде. Двамата държат яки компромати един срещу друг и ако единият падне, ще повлече и другия.

А в САЩ разполагат с компромати и за двамата и ги държат в ръчичките си. Вариантът е възможен, но без Плевнелиев. Рейтингът му е толкова нулев, че ще накара и дълбоко заспалите да подскочат.

Манджата толкова ще се пресоли, че наистина ще започнат протести.

Този път безплатни!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Няма как да стане. Тя - партията ГЕРБ ...
19.10.2017 15:32
Няма как да стане. Тя - партията ГЕРБ е еднолична фирма на Бойко. Ако той се махне, ГЕРБ изчезва като политически субект. Помните ли НДСВ? Така че хм...
цитирай
2. krumbelosvet - Вярно дотолкова
19.10.2017 16:47
Вярно дотолкова, май, доколкото Борисов наистина се поизхаби, а и прави стъпки ПО СОБСТВЕНО усмотрение. А всичката му сила иде от САЩ (и от Европа, но то май е едно и също).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746027
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031