Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2018 12:51 - Билбордовете с различните - трън в мозъка на лицемерите
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1236 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Билбордовете с хомосексуални мъже и жени имат за цел да заместят видимостта на гей двойките - двама мъже не биха се прегърнали на улицата, защото това е неприемливо за обществото." - каза днес в ефира музикалният мениджър Виктор Лилов. И е 1000% прав! Защото ако в голям български град /за малък град и село въобще не говорим/ двама мъже вървят прегърнати по улиците ще бъдат подложени на присмех и злобни подмятания. Защото обществото ни е лицемерно и еснафско - "Ние приемаме хората с различна сексуална ориентация, но ако може да не ги виждаме!" - това е мисленето на средностатистическите бюргери. По тази причина билбордовете са трън в мозъците им - те се правят на модерни, но в дълбоката си същност са закостенели и ретроградни.

Над 10 години общувах с мъж заразен от СПИН и знам за какво става дума. За страха да не разберат колегите, че си носител на ХИВ, да не разберат началниците, защото ще те уволнят, страхът да не научат познатите и приятелите. Но когато зъболекар от Варна разбира за диагнозата - отказва да лекува моят познат, същото се случва и в Бърза помощ! За това лицемерие говоря!

Познавам хомосексуалисти и лесбийки и ме е яд, че не могат свободно да демонстрират любовта и чувствата си! Но се радвам, че по-често виждам във Варна жени хванати за ръце – шамар в лицето на еснафите! И така трябва да бъде – да бъдеш с различна сексуална ориентация не е грях, не е престъпление, че да се криеш!?

 За пред хората бюргерите са широкоскроени, но когато се сблъскат с различните - показват евтината си, лицемерна природа! И Карбовски да не ми предлага тези 150 000 хиляди евро, похарчени за билбордовете да отидели за бедните?! Точно за това ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХАРЧЕНИ ТЕЗИ ПАРИ! И още стотици хиляди, милиони евро да бъдат похарчени трудно ще променят мисленето на българите - еснафи и лицемери.

Намесиха и децата: "Ах, Ох - колко ще бъдат увредени, когато видят билбордовете с прегърнати мъже?!" Бюргери, децата отдавна са информирани за хората с различна сексуална ориентация! Те по-добре от вас знаят и разбират за какво става въпрос! Те познават такива деца, те се учат да общуват с тях! Не ги отричат, като вас, закостенели мозъци! 

А задавали ли сте си въпроса, еснафи: Ако хората с различна сексуална ориентация бяха мнозинство, а вие малцинство – какво щяхте да правите? В гората ли щяхте да живеете или в манастир? Не, щяхте да сте сред другите хора – защото различните са толерантни за разлика от вас!

 




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Както вече писах, на
15.12.2018 13:15
следващите билбордове джендъри ще си правят свирки пред Народното събрание.

Още по- битълс, по- джони ще са тези билбордове!
цитирай
2. radostinalassa - Кой ти каза, че сред децата има такива различно ориентирани?
15.12.2018 15:03
Съмнявам се в това. Възможно е при пресищане с удоволствия при най - големите деца. Но в домовете е пълно с такива , сети се при кои дечица.
цитирай
3. catforlife - Прочетох доста коментари по тем...
16.12.2018 08:52
Прочетох доста коментари по темата. Прав си! Хората са еснафи. Изгониха нормалните, умни и добри деца в чужбина. Приятелите ми, които живеят навън са потресени от хората, които са останали. Ганьовци, които отричат всичко различно, които говорят само на езика на омразата. Емпатия нулева. А Карбовски е готов за политиката. Да манипулираш и противопоставяш хората, това е сценария и на днешните политици. Да използваш бедноста и отчаянието на народа не те прави герой. Но хората се познаха и му се кефят. Обратните са виновни за проблемите на държавата....дали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2166988
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031