Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2018 23:18 - Русия дава, но в кошара не вкарва
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1724 Коментари: 3 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да сте чули некоя историческа проститутка или политически гърбушко да говорят за връщането на Добруджа, защото Россия им я е дала. Ми Россия даде с Ослободителя на Добруджа Б. Филоф и Северна Добруджа на  Bulgaria! Ми да земат строителите на капитализма днес, атланстическите ястреби да я върнат, като плюят  и храччат интересите на Росиия, като забравят , че интересите на Россия съвпадат с интереите на България.  Българският овчарлък обаче продължава да плюва интересите на Русия!? Защото интересите на майка България, майката и на Русия тоже, съвпадали  с днешното балканско отроче ? Ми дедо Боже я е създал такава!  Дедо Боже е създал орела такъв, съзал е и Россия такава. Бг проститутите обае винят орела , че гони кокошките, без да разумеват, че дедо Боже го е съдал такъф! Дедо Боже е създал и атлантическите ястреби и те са си със интереси, даже един антлантичски ястреб казал, че нямал приятели, а само фесове. Е , обаче когато интересите на орела се сблъскат с интересите на ястребите , орела ще разпердушини.
Къде в притчата е интереса на България от Сан Стефанска Болгария, задачата минимум очертана от Россия за болгарското землище. Ми Орела и я даде и я очерта с източното и колче , източна румелия. Те убиха мечката те заслужават трофея, казва Рувелт на Чърчил по повод оплаканията на беззъбия педераст за разчертаването на границите в европа.
Да россия очерта мечата кожа на санстефанска болгария., а можеше и некоя яренце да заколи

Е . кокошкарите обаче решиха че в западната част на останалата целокупна Румелия живеят Мкаедонци,  и  не я обединиха със задунайската губерния да им го турят на Руснаците.  Напук на Россия , а така и се пада! Империалисти!
 И строителите на капитализма построиха ВМРО да овобождават македонците и

прослойката на политическата а парвенищина  започна и не случайно подмениха националните иделаи и предадоха Делото на Апостола на Свободата с нелепото си, нарочно половинчато Съединение, когато напълно съзнтелно оставиха по-големия дял на българското землище , заклеймен от Великите сили, като Румелия, за да не и разалят рахатлъка извън  пределите на балканския си пашалък ?  В момента, в еинствения на пактика момент, когато следваше а се осъществи Делото на Апостола на Свободата, когато Майка Бългрия имаше, не революционни, комитети, които да я освободят, а когато  Майка България имаш две държави, две български държави с армия, полиция , със своите структури, население готово да се освободи от вековния поробител с един замах, като въстане , като един, както прозря Великия Левски, и Светът нямаше да гъкне, както и не гъкна при половинчатото капиталистическо Съединение, защото много добре знаеше, какво го очакваше, Адрианопол, го очакваше, най-малкото  и изгонването на резаните карабини извън босфора, със сигурност, както за доказателство и се случи, когато българите се изправиха срещу вековният си враг. 



При обявяването на Съединението никой н гъкна противно нан ширещиете се, като и днес становища на политическата проституция Великит сили не дават , Великит сили решават, както полуинтлигентната парвенюшка прослойка се опитва да налага и днес, и вади същите доказаи , като свирчовци пред Съединението дори, за създаването на България, как Великите сили не давали и нямало да позволоят да бъде по-голяма! Абсолютния цинизъм и неинтелигентност на тези прпоповядващи култове към измислени Славянски Апостоли и до днес въпеки претенции за научност, , не разбрали неразбиращи и д днес в какво се състои Гения и Делото на Апостола и съвсем съзнателно и целенасочено униюоьили и лодбото му място и  гроба и подменили и осквернили делото му до  обикновена чалга, чийто някога влагер бил предопределн от Великите сили ! и сега още повече Великите сили нрешавали съдбата на народите.
Да, ама Великия Левски не знаеше! И за тва му баха майката и го стъпкаха в тинята и продължват да грухтятот горе му строителите на Капитализъма и да величаят собственото си уродливо създание, акквото е ВМРО и неговите рабойници, родени в резулта и за доказателство, че никога не са разбрали Гения и Делото на Апостола на Свободата. Македонския въпрос възниква и се превръша в гроб за българите , където като в гроба на Левски изчезна цвета на българската нация, най-интелигентните и добросъвестни синове и дъщери, само защото тази парвенювка проституция потъпка левски и идеала му не амо, но и не спази защото не бе проумяла Делото, защото в провинциалната си тъпотоа бе заета да налга Делата на Апостолите на Славяните, една чужда и неприемлива за България доктрина. И тези луги на Великите сили, кмоито и днес я налагат, по ифолт не разбират Делото на Великия Левски, аккто не го разбраха и тогава свирчовците и в разрез на Апостола оставиха по голямата яаст от България на Великите сили и съзадох т нар Македонски проблем, подмениха Източния Въпрос и създадоха Македонския въпрос, за да могат отново и те го правят да е бият в гърдите как Великите сили били командвали .




Гласувай:
2



1. syrmaepon - При обявяването на Съединението никой н гъкна .....
15.03.2018 10:16
Великите сили използват винаги подмолни средства - имат си верни кучета /отглеждат си такива/ и ги изпращат срещу когото трябва, а те ни лук яли......
Иначе за Македония - да, политиката там е объркана. Първо, защото наистина българите повярваха, че само с оръжиее ще могат да се справят. Урока, който би следвало да научим е, че един народ може да живее в отделни държави и да пази език и култура, обединението не винаги е само териториално, защото и тези които са в една територия са разделени на русофили, фоби и други.
цитирай
2. marknatan - Смело може да се каже и на практика на ...
15.03.2018 10:57
Смело може да се каже и на практика на сто процента е сигурно, че Живкова България, бе последната българска държава. Тази агония на която сме свидетели в последните двадесетина години е агонията на умиращата държава и изчезващият и автентичен народ
По предмета за т. нар. Велики сили е потребно да се наблегне, че единствено Россия създава държави, а не колонии и в тази връзка колониалното положение на българската парвенющина с тази колониална администрация в настоящия момент води до заличаването на последната България по перфидно приложения сороски план
цитирай
3. haralanov - Мдаа...
09.04.2018 13:43
Кратка хроника на болшевишката история на СССР

1. Веднага след смъртта на В.И. Ленин се оказва, че вторият човек в партията - товарищ Троцки е предател. Сталин, Зиновиев, Каменев и Бухарин прокуждат Троцки от СССР в изгнание в чужбина. По - късно Троцки е убит в Мексико с удар с брадва в главата от агент на НКВД по заповед на Сталин
2. Няколко години по - късно Бухарин, Каменев и Зиновиев също се оказали врагове и предатели на болшевишката власт и Сталин заповядал на доблестният другар Хенрих Ягода да ги разстреля.
3. Малко по - късно другарят Хенрих Ягода също се оказал враг и предател и по заповед на Сталин той е бил разстрелян от приемникът си Николай Ежов.
4. След още няколко години се оказва, че и другарят Николай Ежов е бил враг и предател на болшевишката власт и по заповед на Сталин той е бил разстрелян от Берия.
5. След смъртта на Сталин изведнъж всички прозрели, че и Берия е враг и предател на болшевишките "идеали" и маршал Жуков го разстрелва.
6. Много скоро след разстрела на Берия Хрушчов разбрал, че и маршал Жуков е враг и предател и го изпратил в Урал, в девети глух коловоз.
7. Година след това се оказва, че и самият Сталин е предател, враг и вредител заедно с голяма част на Политбюро на КПСС. След това изхвърлили трупа на Сталин от мавзолея.
8. Познайте, не минали много години и се оказало, че Хрушчов е волунтарист, авантюрист и враг на съветската власт и Брежнев отпратил Хрушчов в пенсия.
9. След смърта на Брежнев, се оказва, че приживе той е бил изкуфял (маразматиком - на руски) вредител и враг на съветската власт, защото е причинител на застоя.
10. След Брежнев, за кратко през властта преминават още двама маразматици (куфулници) но тъй като умряха бързо като мухи, никой не ги е запомнил с нищо.
11. След тях на власт идва младият и енергичен Горбачов и за беда се оказало, че цялата КПСС е партия-вредител, съставена от предатели и врагове на болшевишките идеали, както и от обикновени търтеи, кариеристи и мошеници.
Не щеш ли СССР взел, че се разпаднал, а Горбачов се оказал враг и предател.
12. Да му мисли Владимир Владимирович....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850301
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031